2777
2789
عنوان

اونایی که نماز میخونن بیان توروخدا

289 بازدید | 38 پست

من واقعا شاکر خدا هستم بخاطر هر چیزی که بهم داده و نداده. 

حجابم هم همیشه کامله و یک تار موهام هم دیده نمیشه. از این بابت از خودم راضیم. 

تنها چیزی که آزارم میده و واقعا حالم و بد میکنه سستی و تنبلیم برای نماز خوندنه. 

مثلا 20 روز کامل نمازام و میخونم یهو ول میکنم بدون هیچ دلیلی. 

خیلی ناراحتم از این موضوع. 😔

چیکار کنم که ترکش نکنم؟ 

میشه کمکم کنید؟ 🙏😔

خالقِ‌زیبای‌ِمن؛ دلم می خواد بغلت کنم ببوسمت و بگم خییییلی ممنون بابت توجهت!  با این بیماری توجهت و به من نشون دادی. همه جوره شاکر هستم و میپرستمت. شکرت، مهربون خدااااا 😍😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بدون تو احادیث تارک الصلاه از کافر بدتره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

خودتو مقید کن به اول وقت خوندن

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

شیطون آدمارو خوب میشناسه مثلا میدونه شمارو میتونه از طریق نماز راحت گول بزنه

تو احادیث مربوطه نمازو بخون خودش به تشویق هست... 

اذون مه میشه شیطون لعنت کن عرو وضو بگیر

استغفار زیاد بکن تا دست از سر نمازت برداره

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

وقتی امری واجب بدونی و خودتو مقید بدونی اصلا نمیتونی انجام ندی،چطور تنبلی نمیکنی دو سه روز آب و غذا ...

اره درسته واقعا اما نمیدونم چطور فراموش میکنم اصلا تعجب میکنم

خالقِ‌زیبای‌ِمن؛ دلم می خواد بغلت کنم ببوسمت و بگم خییییلی ممنون بابت توجهت!  با این بیماری توجهت و به من نشون دادی. همه جوره شاکر هستم و میپرستمت. شکرت، مهربون خدااااا 😍😍😍😍😍
یه‌بار ۴۰ روز خودتو مجبوربه خوندن کن بعد ۴۰ روز دیگه عادت می کنی  عدد ۴۰ عدد عادت کردن هستش

چشم عزیزم ممنون که وقت گذاشتی 🙏🥰

ببین تو روز چه جوری رفتار میکنی.  

تو صحبتهات غیبت نیست.  

نگاهت.  هر چیزی نگاه نکن 

گوشهات هر چیزی گوش، نده

اخر سر از خود خدا بخواه کمکت کنه توسل کن.  

تو روز خیلی یاد خدا کن 

انشالله درست میشه 

اخ مشکل منم همینه با تنبلی و بدبختی نمازمو میخونم نمیدونم چرا وقتیم میخونم ارام میشم استرسم کم میش ...

دقیقا منم همینم 

خیییلی ناراحتم😔

عزیزم منم مثل تو بودم همش می‌خوندم ول میکردم ولی یهو به جایی ارزندکیم رسیدم که خیلی تنها وبی کس شدم حالم خیلی بد بود رفتارم هم شوهرم هم خودم رو آزار می‌داد خیلی بدخلق شده بودم تصمیم گرفتم نماز بخونم بعد نماز زندگیم خیلی بهتر شده آروم تر شدم حتی شوهرم بهم میگه که اخلاقم عوض شده  آرامش خوبی دارم با اینکه خیلی تنهام و مشکل دارم حتی تا مرز خودکشی هم رسیده بودم ولی الان با خدا حرف میزنم آروم میشم ب نظرم هر آدمی باید به اون نقطه اززندگیش برسه که واقعا احتیاج به خدا داشته باشه و دیگه نتونه ترک کنه نمازرو

خودتو مقید کن به اول وقت خوندن

چشم🙏🥰

شیطون آدمارو خوب میشناسه مثلا میدونه شمارو میتونه از طریق نماز راحت گول بزنه تو احادیث مربوطه نمازو ...

چشم عزیزم ممنونم ازت🙏❣️