2777
2789
عنوان

مدیرمون امروز بهم گفت....

266 بازدید | 17 پست

رفتیم امتحان بدیم دم در مارو بررسی میکنن که مثلا تقلبی چیزی با خودمون نبریم داخل، بعد نوبت من رسید مدیر دست زد به جیب و لباسم گفت چقد لاغری استخونات زده بیرون یکم بیشتر بخور منم هیچی نگفتم

خیلی ناراحت شدم از حرفش

کاش یه جواب خوبی داشتم میگفتم بهش

شما هم بودین نارلحت میشدین؟

ن بابا ولش مدیر کیه ک نظر بده

پارسال مریض شده بودم تو مدرسه معاون همش میگفتم جون نداری لاغری برا همین مریض شدی بابات چرا نمی‌رسه بهت😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید میگفتی من خورد و خوراکم خوبه تو گوه نخور برای سلامتیت ضرر داره 

چقدر بدم میاد از ادمایی ک بدون اینکه ازشون نظر بپرسی نظر میدن 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
قطعا خودتم اون لحظه ناراحت شدی

ن این چیزا مهم نیس واسم البته حقیقت و گفته بود🫤

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

ن این چیزا مهم نیس واسم البته حقیقت و گفته بود🫤

خیلی خوبه که به دل نگرفتی ولی من واقعا ناراحت شدم جلو دوستام این حرفو زد، خیلی بده عیب کسی رو به روش بیاری 

حالا همچین گفت بیشتر بخور که انگار هیچی نمیدن به من بخورم

من کلا از اول لاغرم ربطی به خوراک نداره

کوشولووووو نه چیزی نگفته ناراحتی نداره  از روی خواستن و دلسوزی بوده

عزیزم

من بچه نیستم واسه هر حرفی ناراحت شم، ولی اگه توهم جای من بودی شاید خیلی بیشتر بهت بر میخورد باید تو موقعیت طرف باشی تا بفهمی.

چه بی شعور به تو چه مربوطه اصلا 😑 کاش بهش میگفتی وضعیت بدنی خودم به خودم مربوطه نه کس دیگه 

میخوام دفعه بعد که امتحان داشتیم اگه اومد منو گشت بهش بگم دست نزنید به استخونام اذیت میشین یوقت

بگم یا نه؟

میخوام دفعه بعد که امتحان داشتیم اگه اومد منو گشت بهش بگم دست نزنید به استخونام اذیت میشین یوقت بگم ...

نه اینجوری انگار داری از موضع ضعف حرف میزنی. فقط منتظر باش اگه دوباره همچین چیزی بهت گفت همون جوابی که بهت گفتم رو خیلی جدی بهش بگو. اگرم زد تو فاز برای خودت میگم و من صلاح خودتو میخوام بگو هر موقع نظرتونو خواستم حتما میپرسم. بعدم نادیده ش بگیر و با اعتماد به نفس برو