2777
2789

ربطی ب برند نداره عزیزم

نسبت ب افزایش و کاهش هورمونها در بدن ، هر بدنی ی واکنشی داره ، چون این قرصا کارشون همینه ک هورمونها رو کاهش یا افزایش بدن.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

ربطی ب برند نداره عزیزم نسبت ب افزایش و کاهش هورمونها در بدن ، هر بدنی ی واکنشی داره ، چون این قرصا ...

اهان من قبلا سیپروترون کامپاند خوردم برای تنظیم پریودیم اما اذیت میکرد گفتم شاید به مارک بهتر باشه

یاسمینم که پیدا نمیشه🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان من قبلا سیپروترون کامپاند خوردم برای تنظیم پریودیم اما اذیت میکرد گفتم شاید به مارک بهتر باشه ...

ن عزیزم

واکنش بدنه دیگه‌.

میخورید تنظیم میشه؟ یعنی ی سری بخورید دیگه نخورید تنظیمه؟

اصلا چرا بهم ریختگی دارید؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اهان من قبلا سیپروترون کامپاند خوردم برای تنظیم پریودیم اما اذیت میکرد گفتم شاید به مارک بهتر باشه ...

سلام خانم گلی  .ببخشید تواین تاپیک میپرسم عفونت کبسیلای شماچطوری درمان شد؟چه داردهایی؟