2777
2789
عنوان

خانومایی که مدیریت خوندن بیان

104 بازدید | 9 پست

سلام خوشگلا ❤️

من از بین این رشته های مدیریتی کدومو انتخاب کنم که آینده شغلی و درآمدی و مهاجرتی بهتری داشته باشه؟ 

زیادم سخت نباشه رشته ارشدم نامرتبطه و شاغلم و وقتم کمه

من بازرگانی خوندم .

اگه حسابداری و امور مالی و دوست داری برو مدیریت .

چون من اصلا حسابداری دوست نداشتم .خیلی اذیت شدم

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

مدیریت مالی و مدیریت صنعتی

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم بیمه از بقیه بازار کارش بهتر باشه .البته اگر اشباع نشده باشه 

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

اسون هم هست؟ 

نمیدونم آسون از نظرت چی باشه .درس هاشو سرچ کن .

ولی قطعا چندتا حسابداری و ریاضی و حتما داره

نمیدونم آسون از نظرت چی باشه .درس هاشو سرچ کن . ولی قطعا چندتا حسابداری و ریاضی و حتما داره

بله حسابداری و مدیریت مالی زیاد داره راحت نیست اصلا..حد لقل کارشناسیش

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
من شغلمو دارم فقط میخوام یک دکتری بگیرم. 

من کارشناسیشو دارم ارشد و دکترا رو خبر ندارم..ولی خیلی تءوریک و خشک هست مدیریت..باید روحیشو داشته باشی

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
من کارشناسیشو دارم ارشد و دکترا رو خبر ندارم..ولی خیلی تءوریک و خشک هست مدیریت..باید روحیشو داشته با ...

من دکتری رو میگم 

اینجا یک نفر دکتری گرفته بهش پست و مقام دادن منم میخوام بگیرم که بتونم رشد کنم یک نیم نگاهی هم به مهاجرت دارم نمیدونم کدوم گرایشش برای پذیرش راحتتره با این وقت محدود من.