2777
2789
عنوان

شوهرر قهرو

248 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها

لطفا میشه درست و حسابی راهنمایی کنین 

بچه من یه چند وقتیه که یع پیج زدم آنلایشاپ ولی همسرم در جریان نبودن در واقع یجورایی میدونستن ولی کلا میگفتن که پاک کن دوست ندارم منم پاک نکردم آخه خدایی کاری نمیکردم فقط دوس داشتم یع درآمدی داشته باشم که اونم بعده سه ماه یه قرونم ندارم درآمدی ،خلاصه گذاشت تا چند روز پیش یه دلخوری کوچیک پیش اومد باهاش قهر کردم اخر شب کع اومد بهم سر بزنه نمیدونم یا آشتی کنه گفت مثلا خوابیدی آره گوشیت کو؟منم گیج گیجی گوشی رو تختم بود بهش دادم برد زیرو روش کردع بود همه جاشو همه چیشو خلاصه اینکه یه گشت و گذار حسابی مو به مو با اینکه از خودم مطمعنم ولی اینقدر مثل بید به خودم میلرزیدم فقط پیجم آتو بود دستش،هیچ فرداش گفت برا من غذا دیگ درست نکن ،قهر کرد حسابی

الانم یه هفتس باهام حرف نمیزنه درست حسابی ،منم میخاستم برم خونه بابام اینا،ولی مطمعن هم نیستم خیلی ناراحتم خیلی تنها منو تو خونه میزاره صب میرع آخر شب میاد نه این شهر کوفتی کسی رو دارم نه خانوادم اینجان با خانوادم ۱۲ساعت فاصله دارم چیکار کنم؟برم یا نرم آخه دلم برا خودمم میسوزه آخه بنظر شما من کار خیلی فجیعی کردم؟همش زور میگه لهم بهترین کار چیه بنظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم ولی نزار خوانوادت بفهمه یه جورب آشتی کن منم تو نی نی سایت بودم شوهرم اومد بالا سرم 

یه مردی نوشته بود خانم ها زنم قهر کرده با ۲ بچه چه کار کنم ؟شوهرم دعوا کرد تو به مردا اس میدی😬😬

فقط یه سوال از لحاظِ مالی کاملا تامینتون میکنه؟

ببینین تقریبا اره ولی من دوس ندارم عی بگم پول بده پول بده،دوس دارم وقتی رفتم بیرون دستم تو جیب خودم باشه،دوس دارم با پول خودم براش کادو بگیرم برا خانوادم یا خانوادش ،دوس نداشتم همش لنگ پونصد ،یه تومن اون باشم 

شوهر من رو مجازی خیلی حساس نیست ولی چندشب پیش عصبانی بود یکم گف چرا همش تو اینستایی گفتم پست میبینم😐👍🏻بعد همینطوری موقع خواب بد نگام میکرد منم حرفی نزدم فک نکنه دارم دست پیش میگیرم😐👍🏻ولی عصبانیتش همون موقع بود منم سعی کردم کمترش کنم مجازیو🥴

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
ببینین تقریبا اره ولی من دوس ندارم عی بگم پول بده پول بده،دوس دارم وقتی رفتم بیرون دستم تو جیب خودم ...

خب دیگه همین صحبتِ شما یعنی درست پول ندادن کاری به مقدارش ندارم چجوری دادنم مهمه مثلا یه مرد هست ماهانه پول میریزه به کارت زن و بچه هاش اصلا اونا نه رویی میزنن نه چیزی 

نه اینجوری که شما حسِ بد بگیری اونم حسِ کنترل و رییس بازی بعدشم انقدر شکاک بودن خودش مشکوکه در هر صورت بنظر من باید کلا رفتارتونو با همسرتون تغییر بدید تا بشینه سرجاش رفتاراش خیلی هیجانی و نابالغانست

درکت میکنم ولی نزار خوانوادت بفهمه یه جورب آشتی کن منم تو نی نی سایت بودم شوهرم اومد بالا سرم  ...

خب چیکار کردی؟

تا امروز نذاشتم کسی بفهمه ولی خودم سختمه،حوصله هیچکاری وندارم افسرده شدم دوسش دارم شوهرمو ولی خب میگم واقعا کار خیلی فجیعی انجام دادم که مستحق این رفتارشم،نمیتونمم برم نازشو بکشم که

ای وای چ سخت ولی فعلا دست نگه دار نرو خونه بابات ب نظرم روش هات عوض کن نشون بده خوشحال و بی خیالی یکم ساعت خونه بودنت تغییر یده اگ دوستی داری برو خونش وقتی اومد ببینه نیستی یا غذا از بیرون بگیر ضرفش بزار ببینه یا آهنگ شاد پلی کن برقص