2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

101 بازدید | 13 پست

من‌تازه شروع کردم برا کنکور خوندن بعد ی برنامه چیدم‌ک ۵ ماهه تموم‌کنم 

ولی یکم سردگمم ینی نیازه ک حذفیات داشته باشم یا میرسم با مرور درسارو همرو تموم کنم؟؟

جمع بندی رو هم حساب کردی؟ ماه اردیبهشت حساب نمیشه چون باید برا نهایی بخونی 

حالا ببین حذفیات میشه یا نه!

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش

بستگی به ساعت و سرعت مطالعه‌ت داره و این‌که اولین باره داری می‌خونی یا قبلا خوندی. همه میگن نمیشه و باید حذف کرد ولی به نظر من میشه. فعلا حذف نکن اگه نرسیدی عید حذف میکنی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی برنامه ۴ ماهه هس خودش فیلم اینام میفرسه از شاگرداشم پرسیدم خیلی راضی بودن تا تیرم پیشتن 

میگم چن نفر باشیم بگیریم ۴۵۰ تومنه 

اگ یک درصدم کمکمون کنه عالیه چون قیمتشم کمه 😍 

[QUOTE=322660812]بستگی به ساعت و سرعت مطالعه‌ت داره و این‌که اولین باره داری می‌خونی یا قبلا خوندی. همه میگن نمیشه و ...[/QUOTE

نه قبلا نخوندم چون از ی مشاور پرسیدم گفت حذفیات داشته باشی بهتره چون موقه ازمون میبیتی یادت نمیاد ی سری مطالب

جمع بندی رو هم حساب کردی؟ ماه اردیبهشت حساب نمیشه چون باید برا نهایی بخونی  حالا ببین حذفیات م ...

خب اگ ازالان برای نهایی بخونم‌ینی ت برنام باشه اون موقه فقط مرور میکنم

خب اگ ازالان برای نهایی بخونم‌ینی ت برنام باشه اون موقه فقط مرور میکنم

اون موقع رو روش واقعا حساب نکن برای پیشروی 

فقط زمان مرور کردنه .. باید مطالب تثبیت شن اون موقع فقط باید مرور کنی حالا نهایی رو اره از الان میخونی ولی بازم باید اون زمان نمونه سوال ی کم حل کنی حسابم نکنیم دیگ میمونه تست سنجشی و ازمون برای کنکور تیر عملا زمان پیشروی نیست تازه مشاور و هرجا بری میگن بعد عید هیچی نمیشه خوند چون کنگور ک اردیبهشته باید جمع بندی کنی 

بعدش میری ت دل نهایی و میرسی ب تیر زمان پیشروی و مطلب جدید نیست 

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
خب الان چیکارکنم حذفیات داشته باشم؟

میگم ک باتوجه ب اینایی ک گفتم خودت ببین میرسی همه رو بخونی؟ من مشاور ک نیستم ولی دیگ همه میدونن بعد عید چ خبره و وقت پیشروی نیست تا عید حساب کن روش 

میگم ک باتوجه ب اینایی ک گفتم خودت ببین میرسی همه رو بخونی؟ من مشاور ک نیستم ولی دیگ همه میدونن بعد ...

خب کلا حذفیت داشته باشم بازم میتونم رتبه خوبی بیارم مثلا ۶هزاراینا