2777
2789

خانوما شما کدومو ترجیح میدین؟من کل طلاهامو فروختم برای پیش فروش واحد تقریبا تونستم دوباره بخرم همرو الان مشکلم اینه هفته پیش یدونه النگو خریده شوهرم الان میگم لباس ندارم میگه النگو نمیخریدی  می‌رفتی خرید..

تصمیم گرفتم دیگه طلا نخرم و هرچی پول میاد دستم خرجش کنم بسه هرچی تلاش کردم برا این زندگی

شما نظرتون چیه؟

نصف کن مخارجتو به اندازه خرید لباس بذار کنار باقی رو خورده طلا یا سکه بخر 

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نصف کن مخارجتو به اندازه خرید لباس بذار کنار باقی رو خورده طلا یا سکه بخر 

دیگه انقد برا آینده جنگیدم و به اندازه نیاز لباس خرید کردم بدعادت شده فکر میکنه من بلد نیستم خرج الکی کنم

نمی‌تونی هم لباس به اندازه لازم بخری و هم هر موقع پول داشتی طلا بخری که برای زندگی پس انداز باشه؟ حت ...

دیگه شما فکر کن بدون پشتیبانی و حمایت مالی کسی به زور خودمونو رسوندیم تا اینجا 

دیگه انقد برا آینده جنگیدم و به اندازه نیاز لباس خرید کردم بدعادت شده فکر میکنه من بلد نیستم خرج الک ...

از این به بعد رویه رو عوض کن ولی از اونور بوم هم نیفت

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
خوب درستش همینه دیگه خیلیا حمایت مالی از جایی ندارن. دستتون درد نکنه.

منم به خاطر آیندمون تلاش میکنم طلا میخرم ولی تشکر بلد نیست میگه کی دیده آینده رو منم تصمیم گرفتم دیگه به خودم برسم فقط تا چشمش عادت کنه

اگه هرچی خریدین به اسم اونه ارزش نداره سرتو میچرخونی میبینی عمرت رفته این مردا هم انقدر نامردن برن ب ...

خیلی موافقم باهات یبارم تشکر نکرده یه جوری رفتار می‌کنه انگار وظیفمه با نداریش بسازم

منم به خاطر آیندمون تلاش میکنم طلا میخرم ولی تشکر بلد نیست میگه کی دیده آینده رو منم تصمیم گرفتم دیگ ...

هر کار خودت دوست داری بکن چون من اصلا این حرفا رو نمی فهمم که میگن خرج کنم چشمش عادی بشه بهش نشون بدم فلان. یعنی چی؟ مگه جنگ دارید با هم؟ هر کار کنی زندگی خودتونه تاثیرشو هر دوتون می بینید. شما طلاهاتو فروختی دوباره همش برگشته، هفته پیشم براتون طلا خریده برای پالتو هم که دو تومن بهتون داده. مامان من طلاهایی که برای خونه فروخته کامل جایگزین نشده با اینکه همه رو با پولای خودش خریده بود و هیچوقتم شکایتی نمیکنه چون زندگی مشترکه.