2777
2789

بابا اون دختر بدبختی که میاد تو زندگی پسر شما حق داره زندگی کنه نگید واااا مگه ما جایه کیو تنگ میکنیم!!!تنگ نمیکنید فقط نمیذارید اونا خاطره خوبی داشته باشن!!!پسرتون وقتی رفت لطفا توقعتون و بیارید پایین

من یه عروس مهربون و کاملا اروم بودم ولی وقتی دیدم حتی نمیذارن من یه مسافرتم تنها باشم با شوهرم میخوام بدجنس باشم میخوام بدذات بشم دیگه واقعا خسته شدم پسرتون و دوست دارید خب زنش ندید!!!ما نیومدیم با شما زندگی کنیم اومدیم خودمون زندگی درست کنیم

یک عدد خواهر شوهر هستم ک 

هیچ کاری باهاش ندارم برم خونشم کار میکنم چون بارداره نمیخوام زیاد اذیت شه عینه خواهر نداشتمه

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یک عدد خواهر شوهر هستم ک  هیچ کاری باهاش ندارم برم خونشم کار میکنم چون بارداره نمیخوام زیاد اذ ...

دمتگرم خدایی من خواهرشوهر ندارم ولی یه مادرشوهر و برادرشوهر دارم که اگه یکم شل بگیرم میان با ما زندگی میکنن

دمتگرم خدایی من خواهرشوهر ندارم ولی یه مادرشوهر و برادرشوهر دارم که اگه یکم شل بگیرم میان با ما زندگ ...

قربونت 

کارشون درست نیست بعضیا هستن خدایش خیلی عروسو اذیت میکنن 

ولی بقرآن قسم من هیچ کاری به کارشون ندارم 

با عروس کوچیکه هم چند مدت پیش رفتیم مسافرت خیلیم خوش گذشت بهمون 

دمتگرم خدایی من خواهرشوهر ندارم ولی یه مادرشوهر و برادرشوهر دارم که اگه یکم شل بگیرم میان با ما زندگ ...

یاخدا 

ببین مادرشوهر منم خیلی بیخیاله خیلیاااا ینی چی بگم ولی چیکار کنم باهاشون میسازم😐🤦

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

حق...من داداش عقده گفت عروسی که کردیم میام پیش مامان که تنها نباشه .نه خودم نه مادرم قبول نکردیم .گفتیم زنت شاید بخواد راحت باشه اصلا اینجوری حرمتا از بین می‌ره هر چقد هم عروس خوب باشه هم مادر شوهر .یا میگیم برو برا زنت طلا بخر.اولیت اولین زنت بعد مادرو خواهرت هواشو داشته باش ناراحتش نکن...آدم خدا رو در نظر بگیره اینکارا نمیکنه .من یکی که فقط مهم اینه خدا ازم راضی باشه حالا فرق نمیکنه عروس یا هر کی دیگه باید یاد بگیریم دل نشکنیم هوای همو داشته باشیم .هر کی هم بدی کرد فاصله بگیریم فقط 

من مادرشوهرم که نگم  انگار من هوو  اون شدم     با کارایی که میکنه  خواهر شوهر ندارم   ولی به جاش  جاری دارم گه وای وای وای خدا نصیب گرگ بیایونم نکنه  از بس  کرم دارن

ما سالای اول که عروسی کرده بودیم مادرشوهرم میگفت هر جا میری خواهرت هم ببر حتی الانم که چند ساله از ازداجمون گذشته بازم توقع داره ما سفر میریم دخترشم ببریم 

هی به خبر میان خونمون انقدر از این کارا میکنه که واقا یه وقتایی مخت سوت میکشه تازه حرف هم بزنی میگه مادرشوهر من منو میزد من تو یه اتاق بودم انگار هر چی اون اذیتش کرده این باید سر من تلافی کنه

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

مادرشوهر من جوونه اما انتظار داره از الان دیگه من بیارمشون پیش خودم تر و خشک کنم ،حالا این آدما خودشون یه لیوان آب دست قوم شوهر ندادن از این انتظارات دارن من رو بهش نمیدم حتی شده به قیمت جدایی حاظر نیستم زیر بار توقع بیجاش برم