2777
2789
عنوان

حال خوبی ندارم

254 بازدید | 7 پست

چهل و دو سالمه ... انگیزه ای واسه ادامه ندارم ...پیر شدم ..خسته شدم ... هیچی هم ندارم ...نه پول . نه خونه و زندگی درست و درمون .‌‌نه سفر رفتم...و  هیچ ....فقط یه دونه بچه درست کردم که اونم هزار تا توقع بیجواب داره ... و یه هیکل چاق و یه شوهر شکم گنده ...این دو مورد رو به وفور دارم...یه غده مزخرف هم توی سینه اینو یادم رفت بگم ....

از خدا جوئیم توفیق ادب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلات همیشه هست باید راهشو بلد شد رفع کرد توی این زمونه که گرونی بیداد میکنه همچیز گرفته اکثر کسل و بی حوصله هستن اونم که شاد هست ظاهرش هست بچه نمیدنه که چه خبره باید نیازشون برطرف کرد بچه درست کردن آسونه بزرگتر که میشه باید انتظارشو بر طرق کرد خب تلاش سخت و هزینه ها سنگین شده تا برنامه ریزی نکنیم واسی اقتصاد زندگیمون مشکلات هست باید جنگید امیدوارم که هیچ وقت کسل و بی حوصله نباشی چون سلامتی در خطر میفته  پایدار باشی 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 

چاقی که می تونید ورزش کنید ولاغر کنید.توقعات بچه،چی بگم که ناراحت نشی.ولی شاید خودتون پرتوقع بارش آوردید.درمورد غده،ان شاالله زودتر خوب بشی عزیزم.ولی درکل می خواستم بگم اینقدر ناامید نباش.باور کن خیلی از آدمها زندگی جالبی ندارند ولی با مشکلات می جنگند وتوکل می کنند به خدا.امید داشته باش