2777
2789

خب اول خودم بگم که فعلا از خستگی خابم نمیبره، کل امروز کلاس خصوصی داشتم، بسکه چای و قهوه خوردم که سر پا باشم چشام عینهو جغد بازه منم که عاشق شب بیداری 😍😍😍

دومیش که قشنگترین حالو هوام بود تونستم وزن صد کیلوم رو بعد یکسال رژیم به ۶۰ کیلو برسونم و همچنان بعد ۴ سال نگهش دارم، البته یه ۳، ۴ کیلو چاقتر شدم ولی باز خدا روشکر خیلی لذت بخش بود وقتی موقع خرید لباسای ایکس لارجم شده مدیوم 🤗🤗🤗🤗

شمام از حالو هواتون بگید یکم انرژی مثبت بگیریم دور همی 😚😚😚

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی لباسامو میپوشم که تنگ شدن و سایزم بیشتر شده ذوووق میکنم برعکس شما😅

وای کاش شما، من بودی، من عاشق خوردنم یعنی فقط دوس دارم بخورم هووووف 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
بچه خوابه لحظه خوبیه باخیال راحت دارم پفک میخورم😂

خخخخ منم خریدم قایم کردم فردا بخورم 😁

آفرین به ارادت 

ممنون عزیزم واقعا سخت بود ولی دیگه مجبور بودم راهی نداشتم 😕