2777
2789
عنوان

روز زن

73 بازدید | 7 پست

من ۵ ماه عقد کردم شب یلدایی نداشتم ..برا روز زن شوهرم باید کاری کنه ؟ البته که باید ی کاری کنه منتظرم مثل شب یلدا کاری نکنه باهاش دعوا کنم ولی چون بار اوله باید بیان خونمون برا مامانمم چیزی باید بیارع؟

قاعدتا باید یه چی واسه تو بگیره،یه چی واسه مامانت تو هم باید واسه مامان اون بگیری واسه روز مرد هم ...

اون مامانش دوسال پیش فوت شده ...ولی اگه مثل شب یلدا فقط شیرینی آورد چه واکنشی نشون بدم؟🥲😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مامانش دوسال پیش فوت شده ...ولی اگه مثل شب یلدا فقط شیرینی آورد چه واکنشی نشون بدم؟🥲😑

اگه وضع مالیش مساعده بهش ملایم بگو که من توقع کادو داشتم

بگو اون جنبه ی معنوی قضیه واسم مهمه و تو میتونستی با یه روسری حتی منو خوشحال کنی

ولی همین اول کار واسش جا بنداز که همیشه باید توی این روز حتی با یه کادوی کوچیک تو رو یاد کنه

اگه وضع مالیش مساعده بهش ملایم بگو که من توقع کادو داشتم بگو اون جنبه ی معنوی قضیه واسم مهمه و تو م ...

وضع مالی متوسط نه بده نه عالی خودش ی بوتیک لباس زنونه داره حتی یلدا نکرد دوتا لباس کادو کنه بیاره برام🥲🥲

وضع مالی متوسط نه بده نه عالی خودش ی بوتیک لباس زنونه داره حتی یلدا نکرد دوتا لباس کادو کنه بیاره بر ...

پس خواهر همین اول کار حجت رو تمام کن ،چون پس فردا که رفتید سر زندگی و تب و تابش تا حدودی خوابید،دیگه حتی ممکنه تبریک زبونی هم بهت نگه