2777
2789
عنوان

دستم ب دامنتون مامانا بیاین کمک...

163 بازدید | 20 پست

یه پسرم ۳ ساله دارم یکی دوبار منو باباشو تو اتاق خواب دیده ولی من خیلی سریع لباس پوشیدم و رفتم کنارش وخیلی عادی رفتار کردم

بهم گفته که چرا لخت شدی که بابا ببیندت گفتم که دلم درد میکرد گفتم ماساژ بده چون اینکارو هم برای خودش انجام میدیم 

ولی این ماجرارو باز تعریف میکنه و جلو بقیه هم میگه منم آب میشم از خجالت نمیدونم چکارکنم یادش بره

یا نگه دیگه

بعد از چند روز دوباره امشب گفت و یه چیز عجیبی که گفت این بود ک گفت از سوراخ در دیدمت ینی جای کلید در ،ولی درصورتی که اصلا از جای کلید دید نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهمیت ندی یادش میره .وقتایی ک مطمئن شدین خوابه بعد هرکاری خواستید بکنید .بچه ها خیلی کنجکاون بابت این مسایل 

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
جای کلید دید نداره 

خب پس اگر زیر در بازه از اونجا دیده

خودم تجربه ندارم ولی شنیدم ک گفتن مشاور ببرین که فراموش کنه و تو روحیاتش تاثیر نذاره و در اینده خداینکرده دچار مشکل نشه