2777
2789

من یه بار سوالام نوشتم روی کاغذ هول شدم گفتم من نمیدونستم قراره باهم صحبت کنیم آمادگیشو ندارم بعد کاغذو از تو جیبم در آوردم یهو به خودم اومدم چه گندی زدم نگاه پسره اون لحظه از صدتا فحش بدتر بود 😂😂

شمام اگه سوتی دارید بگید بخندیم دور هم 

بابام هولکی شد به مادرشوهرم جمله ای گفت که معنیش این میشد که تو‌ سنت از من بیشتره و بزرگتری!!! 😂😂

حالا بابام در واقع می خواست بگه شما محترم تر هستید اینجوری گندی زد

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما چون از بچگی همو می‌شناختیم رفتیم تو اتاق دیگه سوال نپرسیدیم بجاش چرتوپرت می‌گفتیم میخندیم

وقتی همه رفتن مامانم گفت خب انیس خانوم خوب میگفتی و میخندیدی ، حالا اقا داماد چی می‌گفت

حالا من مونده بودم چی بگم یهو یه جک بی مزه از خودم در آوردم تحویل دادم

مامانمم رفت رو حالت نصیحت که دخترم باید سنگین رفتار کنین  . شما بزرگ شدین و....

هعی کاش دوباره رابطه‌مون مثل همون موقعه ها بشه الان من اینجام و اون اونجا برای خودش من موندم با یه دل تنگ ...

من بشدت استرس داشتم و هیجان زده بودم جوری که دندونام بهم می‌خورد(۵ سال منتظر اون روز بودیم😅) ریز و خودم متوجهش بودم لیوانو برداشتم آب بخورم دندونم خورد گوشه لیوان تق تق تق لو داد منو😂 نگام کرد خندید یادم نمیره چهرشو اون لحظه

بچه ها یه جایی خوندم اینو دختر خانم نوشته بود توی جلسه خواستگاری پدرم اومد نظر منو بپرسه که ینی بهم احترام بذاره گفت خوب دخترم به نظرتو خانواده داماد چوبی هارو بخرن یا وسیله های برقی منم خوشحال شدم که نظرمو جلوی همه پرسیدن گفتم باباجون به نظرم برقیارو بگیرن بهتره بابامم همون آن برگشت گفت خوب پس خانواده آقا داماد وسایل چوبی جهیزیه به عهده شما باباهه بنده خدا هول شده بوده قاطی کرده دخترشو نابود کرده اونجا 😂😂

بابای من شب خواستگاری شرط گذاشت که خونه پدری ب اسم منوشوهرم باشه بعدتااینوگفت پدرشوهرم ومادرشوهرم ساکت شدن شوهرم ترسید قبول نکنن گفت باباالبته تازمان مرگتون اونجامیتونین بشینین

بوسه ی خداروی زخم های قلباتون