2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم از دماغمون در آورد

1876 بازدید | 38 پست

رفتیم خونش... هی راه رفت گفت کاش زودتر میامدین ما گشنمون بود شام و خوردیم منم گفتم اشکال نداره حالا مهم نیست اینقدر تکرار کرد شوهرم عصبانی شد گفت پاشو بریم 

وزن فعلی 48 کیلو وزن هدف 60 کیلو 💓عشق حقوق💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون اول میگفتین ما شام خوردیم خیالشو راحت میکردین 

خسیسه؟؟ یا وسواسی؟؟ 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

اسی من یه برنامه دارم برای افزایش وزن انجام بده من انجام دادم وزن گرفتم

نصب برنامه کالری شماری و تعیین هدف

میان وعده غذاهایی مثل خوراک لوبیا، عدسی، پیتزا

وعده بعد شام یه تیکه لازانیا یا یک تیکه پیتزا

بیسکوئیت ساقه طلایی، کره بادوم زمینی و....

وعده های غذاییتو هم به هیچ وجه کنار نذار مثلا کار داری نمیتونی ناهار بخوری حتما چند ساعت بعدش ناهارتو بخور

چرا ما رفتیم تو آشپزخانه خوردیم 

ساعت چند رفتین مگه؟؟؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

زمان تعیین کرده بودید برای اونجا رفتن؟

ن من از مادرشوهرم رسیدم گفت غروب بیاین کار شوهرم طول کشبد 8 رسیدیم دیدیم دارن ظرفا رو میشورن

وزن فعلی 48 کیلو وزن هدف 60 کیلو 💓عشق حقوق💓