2777
2789

من یه مشکلی دارم ، باید یکیو ببینم و باهاش در ارتباطم ،  حالا میخام ببینمش ، ولی میخوام یجوری بگم ک مثلا اون خودش بیاد و بخواد ، حالا من چجوری بگم ک انگار من نگفتم و مثلا مایل نیستم😂

توروخدا کمک کنید

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هننننن؟ 

کمککک کنید ، میدونیم پیچیدس ولی مهمه🤣🤣

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

فکرای خوبی به ذهنم نرسید🤔 خودش بخواد ینی چی؟!!! 

میخام یه نفر رو ببینم و میخام خودم بگم حال ندارم صب کنم تا اون بگه ، حالا چجوری بگم بیاد ک انگار اون‌گفته

نفهمیدم چی شد😅

چجوری برم یکی رو بیینم ولی انگار من زیاد مشتاق نیستم

بابا الان من نفهمیدم خودش ازت بخواد بری ببینیش یا خودش ازت بخواد کار خاک برسری کنید😆😆

ربطی به اون داستانا ندارههه ، میخام بیینمش همین

میخام یه نفر رو ببینم و میخام خودم بگم حال ندارم صب کنم تا اون بگه ، حالا چجوری بگم بیاد ک انگار اون ...

خب الان کجاش چیزیه😐

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX
میخام یه نفر رو ببینم و میخام خودم بگم حال ندارم صب کنم تا اون بگه ، حالا چجوری بگم بیاد ک انگار اون ...

هیچ جوری نمیشه اگر میخوای ببینیش خودت بایدپیشنهاد بدی.. درضمن اگر جنس مذکر صبر  کن اون پا پیش بزاره برای دیدنت تو عجله نکن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
میفهمم چی میگی ولی متوجه نمیشم

میخام یکیو ببینم ، ولی یجور بگم ک من مشتاق نیستم ک خودش بیاد