2777
2789

اولش بگم همش نمیتونم تو ی پست اول بگم طولانی میشه پس لطفاً صبر کنید بخونید بعد راهکار بدید 

اول از خودم شروع میکنم ۲۱سالمه دانشجو ام تازگیا سرکار میرم قبلا سه سال پیش هشت ماه ی دوستی ناموفق داشتم و دوستانه جدا شدیم و تو تمام مدت امید برگشت داشتم که دیدم نیومد منم تو این مدت تمام تلاشم کردم فراموشش کنم. 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

بگو عزیزم

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه هفته ای با آقا پسری آشنا شدم ۲۵سالشه 

لیسانس حسابداری داره 

از ۱۸سالگی هم درس خونده هم دستش تو جیب خودش بوده 

هم سربازی رفته ۷ماه بعد معاف شده 

دوتا ماشین داره 

تو این مدت آیدی تلگرام همو داریم عکس همو دیدیم 

من نمی‌خواستم برم تو رابطه باهیچکی به تفاهم نمیرسیدم 

اما پسر مهربونی باادب و..... 

اما چهره اش زیاد دوست ندارم 

بین خوبی های که داره واقعا نمیدونم می‌خوامش یانه 

میترسم دل ببندم بعدش خودم عذاب بکشم

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

خیلی تو پیام ها داره برای من صد خودشو می‌ذاره 

خیلی دوست داره واسم خرج کنه منو ببره بیرون 

تو این مدت ۱۰۰۰بار گفته بریم بیرون بیام دنبالت و... 

هروز صبح میره سرکار ویس صبح بخیر با انرژی 

کل روزش درگیره کار بعد ورزش ایناست 

رفیق داره سه تا هفته ای یکبار می‌ره بیرون باهاشون 

از طرفی مامانش و باباش خواهرش منو میشناسن میدونن یکی اومده تو زندگی این آقا 

و جوری که تو حرفاش مشخصه تهش به ازدواج فکر می‌کنه 

یعنی درگیر رابطه بی سرو ته نمیشم انگار 

رابطه اش با خانواد اش خوبه 

رابطه اش با خواهر و مادرش خوبه 

عکسشو بذار

نمبتونم چون کسی تو سایت بشناسه براش بد میشه 

ی پسر قد بلند چهارشونه. بور 

عینکی و بینی بزرگ موهاش خرمایی روشن 

چشمای قهوه ای دندون ریز مرتب 

بینش عمل کنه خیلیییی خوشگل تر میشه واقعا ازاین رو به اون رو میشه میدونم  حتی بهش خیلی آروم دوستانه گفتم این تغییر کنی خیلی جذاب تر میشی استقبال کرد 

ی پسر قد بلند چهارشونه. بور  عینکی و بینی بزرگ موهاش خرمایی روشن  چشمای قهوه ای دندون ری ...

خوندم عزیزم بنظرم فعلا خواهشا تمنا میکنم   وابسته نشوو تا فک نکنه چیز کدوم چیزیع   فعلا فقطططططط ب قصد اشتاشدن برو جلو زمان خیلی چیزا رو روشن میکنه من بعد دوسال خودم متوجه کلیییییییی تفاوت شدم در اون بی صاحاب  

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود