2777
2789

میگما به نظرتون فرق غرور و تکبر یا خودپسندی چیه

من آدمی ام که واقعا مغرور نیستم خیلی ام خودمو از بقییه پایین تر میدونم هرچند اگه نباشم همه میگن خیلی مهربونی آدمایی که بهم نزدیکن منظورمه

ولی چند نفر جدیدا گفتن که مغروری 

میخوام بدونم تعریف شما از غرور چیه؟؟

من از این ویژگی خوشم نمیاد 

چون سریع با آدما ارتباط نمیگیرم و جور نمیشم اوایل آدما فکر میکنن مغرورم و پای خودمو گرفتن میذارن ممکنه دلیلش این باشه؟؟ ولی اینشکلی نیستم واقعا اخلاق بد زیاد دارم اما اینیکی رو نمیتونم بپذیرم 

چطور یه آدم مغرور به نظر میرسه 

یا چطور سعی کنیم مغرور نباشیم

پ‌ن:غرور با عزت نفس و اعتماد ب نفس فرقشه دیگه🥰

اکانت واگذار شد

منم قبلا کسایی از دور منو میدن فک میکردن مغرورم ولی همینکه شروع میکردم به حرف زدن متوجه میشدن که اینطوری نیستم

مهم نیست بعضیا کلا زیاد حرف میزنن

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین
منم قبلا کسایی از دور منو میدن فک میکردن مغرورم ولی همینکه شروع میکردم به حرف زدن متوجه میشدن که این ...

دقیقاااا منم بعد اینکه صحبت کردم یکم یا جور شدن باهام میفهمن و میگن عه اولا فک میکردیم چه خودتو میگیری😁

اکانت واگذار شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووووه چ دور اونجا چرا رفتی دختر

اصلا وابسته ب خونواده نیستم از اون شهرم میخواستم دور شم دیگه گفتم برم فقط

باز ب شهر خودمون نزدیکه ولی خب ایتجورجاهام خیلی کم میارم

اکانت واگذار شد