2777
2789
عنوان

مجردی زندگی کردن خوبه به نظرتون؟

282 بازدید | 35 پست

امشب زدم تو کار تاپیک ازدواج😅

رفتار بابام فداش بشم رو که میبینم از ازدواج متنفر میشم، شاغل بشم خودم خونه بگیرم، مجردی زندگی، کنم خوبه؟ 

میترسم خونه بگیرم بعد بازم همش خونه مامان بابام باشم. 😐

قطعا با تنهایی نمیتونم کنار بیام، تا اخر عمرمم خونه مامان بابام باشم که نمیشه، هم با بابام فداش بشم من کنار نمیایم،هم میدونم نمیپذیرن 😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت ببین میتونی با ن ما بگیم و ت نتونی فایدع ندارع ک

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

ن

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

خیلیییییی خوبه

نمیگم تنها باش تا آخر عمر ولی قبل از اینکه بخوای تصمیم بگیری با آینده چیکار کنی اول خودت برو خونه مجردی و به استقلال کامل برس، اونوقت میبینی که همه ی درها به روت بازه و هیچ فشاری روت نیست

میتونی با یه دختر دیگه همخونه بشی اگه دوس نداری تنهای تنها باشی مثلا با دوستت

خیلی خوش میگذره من الان اینجوریم