2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

71 بازدید | 11 پست

پولیپ رحم داشتم که اول سیکلم برداشتم

قرص لتروزل و آمپول hmg استفاده کردم

و دوازدهم سیکل ۲تا hcg زدم 

الان در هجدهم سیکلم که سه روزه لکه بینی دارم

( یعنی سرویس میرم در توالت فرنگی لکه  رو میبینم) و در شورتم نمیشینه

نگرانم که اقدامم بدون نتیجه باشه خانومایی که شرایط منو داشتن بیان بگن باردارشدن؟ 

و

دکتر زنان برای سه هفته هر هفته یدونه hcg هم تجویز کرده بابت آمپول آخری نگرانم اگه لانه گزینی بشه به جنین صدمه بزنه کسی شرایط منو داشته

والا من اطلاعاتی ندارم، ان شاالله خیر برات اتفاق بیفته

ولی یه سوال دارم، چرا پولیپ رو برداشتی؟ مشکلی برات ایجاد کرده بود؟

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
والا من اطلاعاتی ندارم، ان شاالله خیر برات اتفاق بیفته ولی یه سوال دارم، چرا پولیپ رو برداشتی؟ مشکل ...

از اردیبهشت ماه لکه بینی بین سیکلم داشتم

۳ماه اقدام داشتم که باردار نشدم

رفتم رویان 

عکس رنگی و سونو داپلر گرفت گفت پولیپ داری

بهتره برداری ( اینطوری گفت با لباس پاره مهمونی میری؟)

پس بهتره همزمان با اقدامت پولیپ برداری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اردیبهشت ماه لکه بینی بین سیکلم داشتم ۳ماه اقدام داشتم که باردار نشدم رفتم رویان  عکس رنگ ...

منم پولیپ دارم و تو اقدامم. البته تازه اقدام کردم

وقتی فهمیدم پولیپ دارم با یکی دوتا دکتر مشورت کردم گفتن تا مشکلی برات بوجود نیاورد بهش دست نزن. حالا الان دو سه ماهی میشه که لکه بینی بین سیکل دارم. مقدارش خیلی خیلی کمه ولی به هرحال هست. بنظرت منم برم بردارم؟

پولیپ خطر سقط هم داره؟ یا فقط مانع بارداری میشه؟

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
منم پولیپ دارم و تو اقدامم. البته تازه اقدام کردم وقتی فهمیدم پولیپ دارم با یکی دوتا دکتر مشورت کرد ...

اگه اندازه ش زیر ۱سانته معمولا برنمیدارن

برای من ۱ سانت بود و چون لکه بینی داشتم گفتن داره تهاجمی میشه

من پیش ۳تا دکتر رفتم

بعد تصمیم به برداشت گرفتم

و برای اینکه خدایی نکرده بدخیم نباشه و آسیب شناسی کنن میفرستن آزمایش 

من خیلی وسواس قبل اقدامم داشتم از برج ۳ دکتر رفتم 

انواع آزمایشهای خون دادم که چکاپ کامل داشته باشم

همه چیم خوب بود 

ولی جالبه که از همون تایم به بعد افتادم به مریضی

ماهی نیست که آنتی بیوتیک نخورده باشم

عفونت ادراری  

میکروب و قارچ واژن  و…

خلاصه اینکه

اگه سنتون بالاس و از لحاظ عمومی اکی هستید دست دست نکنید 

منم پولیپ دارم و تو اقدامم. البته تازه اقدام کردم وقتی فهمیدم پولیپ دارم با یکی دوتا دکتر مشورت کرد ...

شما برای اقدامت تحت نظر دکتر هستی

یعنی دارو خاصی مصرف کردید؟

من خیلی وسواس قبل اقدامم داشتم از برج ۳ دکتر رفتم  انواع آزمایشهای خون دادم که چکاپ کامل داشته ...

نه عزیزم وسواس نداشته باش، خونسرد باش و بیش از اندازه هم نگران اقدام نباش. نمیدونم چه سری هست که آدم وقتی رو یه چیزی فوکوس میکنه، بدتر میشه

نگران عفونت هم نباش،درمانتو کامل کن انشاالله خیلی زود خوب میشی و بعدش هم یه بارداری و زایمان خوب...🙏😍

شما برای اقدامت تحت نظر دکتر هستی یعنی دارو خاصی مصرف کردید؟

با دو تا دکتر مشورت کردم ولی داروی خاصی مصرف نمیکنم

متاسفانه چندتا فیبروم دارم این نگران کنندست

با دو تا دکتر مشورت کردم ولی داروی خاصی مصرف نمیکنم متاسفانه چندتا فیبروم دارم این نگران کنندست

به پریودی چند روز مونده

چه روزی تست میزنید

علائم خاصی دارید