2777
2789

اول اینکه چند خریدید؟

چه مدت استفاده کردین؟

زود خراب نمیشه؟

اون وسطش طلقه یا شیشه؟

از پاسخ هاتون ممنونم😍❤

برای مامانت گلدون بگیر بهتر نیست؟

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کوچیکه کم توش فلفل جامیشه ولی برلی زو میزی خوبه من خیلی سال پیش خریدم شیشه اس عزیزم

آخه تو نظرات دیجـی کالـا خوندم یه سری نوشته بودند طلقه برای همین قیمت پرسیدم

از ۱۹۰تا ۸۰۰ تومن بود خواستم ببینم ارزوناش طلقه یا ربطی نداره؟

ممنون عزیزم

برای مامانت گلدون بگیر بهتر نیست؟

آخه این خیلی بیشتر از گلدون به کارش میادمیدونم استفاده میکنه اما نمیخوام زود خراب بشه در کنارش یا پول میذارم یا چیز دیگه ای هم میگیرم که کم نباشه❤

آخه تو نظرات دیجـی کالـا خوندم یه سری نوشته بودند طلقه برای همین قیمت پرسیدم از ۱۹۰تا ۸۰۰ تومن بود ...

وا چ قیمت بیخودی؟!۸۰۰؟!!

من اونموقع ک ۱۵ هزار بود خریدم🤭

برای اونموقع هم ارزون محسوب میشد

ببین بیخود گرون نندازن

پلاسکوایا دارن قیمتشون مناسبه 

مقیم درون خود...
من میخوام واسه مامانم جوراب واریس بگیرم‌ سایزش رو از کجا بفهمم؟

نمیدونم عزیزم تا به حال نخریدم تو دی جی قسمت نظرات رو بخون ببین چیزی دستگیرت میشه؟همینجا هم میتونی سرچ بزنی

من میخام از عکس اولیه بخرم قیمتش مناسب تره کسی داشته؟زود خراب نمیشن؟

ببین دیگه ب ایناش فک نکن

فوقش چن ماه یا ی سالم براش کار کنه کفایت میکنه

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/