2777
2789

آغااا مادرم رفته بود پیش فالگیر برا من البته اعتقاد آن‌چنانی ندارم بهشون ولی به مادرم گفته ۳ بار تو فالش حامگلی اومده 

یکی دو روز پریودیم عقب افتاده ولی از اونجایی که ترم اول دانشگاهم اگه بچه دار باشم بد بخت میشم 

حالا نمیدونم چه کنم میترسم بی بی چک بزنم

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااینا ک نمیشه تشخیص داد بی بی چک بزن عزیزم

همیشه افراد سـاکت را دوست داشته ام . . . هیچگاه نمی‌فهمی در حال رقصیدن در رویـایـ خویشند . . . و یا سنگینی بار هستی را به دوش می کشند.!! جان گرین
شمام اعتقاد ندارین؟

ن زیاد تا این حد گلم

همیشه افراد سـاکت را دوست داشته ام . . . هیچگاه نمی‌فهمی در حال رقصیدن در رویـایـ خویشند . . . و یا سنگینی بار هستی را به دوش می کشند.!! جان گرین
ن زیاد تا این حد گلم

منم زیاد عقیده ندارم ولی اخه گفته ۳ بار یکم میترسم 

و شوهرم میگه طوری نیست اگه شدی 

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

منم زیاد عقیده ندارم ولی اخه گفته ۳ بار یکم میترسم  و شوهرم میگه طوری نیست اگه شدی

ن عزیزم الکی نگران نباش بی بی چک بزن مطمئن شی

حالا ام اگه مثبت بود طوری نیست ی نی نی قشنگ داری 😍اگه برات سخت بود بزار از سال بعد برو