2777
2789
عنوان

بنظرتون شرایطم برای ازدواج چطوره؟!

7714 بازدید | 527 پست

اول بگم پسرم 

لیسانس مهندسی برق دارم و کارم برق کشی ساختمان های پزشکیه و پیمانکارم ، ماشین دارم درآمدم بد نیست خونه ندارم اما توانایی اجارش رو دارم.

خواستگاری زیاد رفتم اما هیچ کدوم نشده میخواستم بدونم شرایطم برای ازدواج چطوره؟!

کاربر آقا🙋🏻‍♂️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه... شاید سراغ مورد مناسب خودت نمیری...

یکی داشتیم بالغ بر بیست جا رفته بود خاستگاری و نداده بودن... از اخر فهمیدیم میره سراغ دخترایی که مثلا ۱۱ الی ۱۲ سال و بیشتر از خودشون کوچیکتره. 

یا یه اقا پسری همش دنبال دکتر بود... خودش مهندس بود...

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

همین که شاغلی و دستت به دهنت میرسه یعنی شرایطت خوبه ولی هر کی باید با همسطح خودش ازدواج کنه. شرایط شما میتونه واسه یه دختری فوق العاده عالی باشه واسه یه دختر دیگه معمولی هم نباشه.

اخلاق و قیافه هم موثره

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم