2777
2789
عنوان

چرا خوشحال نیستم

375 بازدید | 4 پست

سلام خانما من باردارم دومین بارداریمه اولی که نموند برام مجبور به سقط شدم،۳ سال از ترسن نخواستم باردار بشم اخه تو هر بارداری باید ازمایش  cvsبدم چون با همسرم ی ژن معیوب مشترک‌داریم

وقتی برای دومین بار فهمیدم باردارم خوشحال نشدم فقط خداروشکر کردم که با دارو شد و نذاشت به ای وی اف ختم بشه

از این بابت هزاران بار شکرش

ولی هرکار میکنم نمیتونم خوشحال باشم😔

باید تا بهمن صبر کنم تا ازمایش بدم جوابش بیاد 

واسم دعا کنید خدا بهم ارامش بده حالم خیلی داغونه

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

تو دلم برات بهترینهارو دعا کردم عزیزم منم یه بار مجبور به سقط شدم این دومیه تو هم برام دعا کن منم برات از ته دلم دعا میکنم بچه های سالم داشته باشیم و به موقع زایمان کنیم ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو دلم برات بهترینهارو دعا کردم عزیزم منم یه بار مجبور به سقط شدم این دومیه تو هم برام دعا کن منم بر ...

عزیزم انشالله که صحیح و سالم بغل بگیری کوچولوتو 

شما خوشحالی؟

من هر کار میکنم نمیتونم خوشحال باشم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
عزیزم انشالله که صحیح و سالم بغل بگیری کوچولوتو  شما خوشحالی؟ من هر کار میکنم نمیتونم خوشحال ...

همچنین عزیزم انشالله...

بله خیلی خوشحال و خوش خیالم همش تو فکر بغل کردن بچه مم هر اشتباهی که تو بارداری قبلی کردمو تکرار نمیکنم و به شدت به رحمت خدا امیدوارم... فقط تنها نگرانیم دلیل بیرونی داره که اونم به لطف خدا بستگی داره

شما که الان متوجه شدی ژن معیوب مشترک با همسرت داری خب اینبار قطعا حساب شده عمل کردی دیگه درسته؟ پس بقیه شو بسپر به خدا و دستتو بزار رو شکمت چشماتو ببند از ته دلت دعا کن فکر کن دستات پر از انرژین و  سلامتی و زیبایی و خوبی میبخشن انرژی مثبت بده... باور کن اگه با اعتقاد و انرژی انجام بدی خیلی تاثیر داره فکر کن یجور انرژی درمانیه