2777
2789
عنوان

دست شوهرم رو شد

2498 بازدید | 23 پست

چند روز پیش دیدم تو داشبورد ماشین شوهرم یه ماگ هست تو جعبه .گفتم این از کجا اومده گفت خریدم .گفتم چند گفت سی و پنج تومن .فهمیدم داره دروغ میگه .چون این قیمت ملک و دستفروش هم نمی فروشه .بعد گفت با شریک ش رفتن برای کارگاه وسایل بخرن از پلاسکو .اینم دیده خریده .هیچی نگفتم خلاصه .

بعد دیشب نگاه کردم دیدم اصلا اون تاریخ و اون تایم این برداشت نداشته .گفتم گفت نه دوستم هیچی نخرید فقط من ماگ خریدم .گفتم اصلا سی و پنج تومن هم نبود 

خلاصه دعوا شد .گرفتم خوابیدم .

فردا خودش اومد گفت که آره من دروغ گفتم و عشق قدیمی ش که پوران سربازی دوست بودن .شماره مو پیدا کرده و گفته من سرطان دارم و می خوام قبل مردن ببینمت .این ماگ هم اون داد .من ملی دعوا کردم هم برای سر قرار رفتن ش هم دروغ ش

بعد رفتن ش به پدرش گفتم .اونم گفت دروغ میگه همچین عشقی وجود نداره

بعد گفت خوب درست بشو نیست چیکار کنیم یا طلاق بگیر یا سکوت کن 

اصلا کسی گردن نمی گیره اینو 

جالب ه حالا طلبکار هم هست 

چند روز پیش قبل این ماجرا از خدا و امام زمان خواهش کردم من و از برزخ نجات بده 

شاید می خواد شما رو اذیت کنه اینطوری میگه، پیامک زیر ۵۰ تومن هم برای من نمیاد

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی میفهمی بهت خیانت میکنه یعنی دوست نداره درسته؟ چجوری راضی میشی با این شرایط ادامه بدی؟ شای ...

به خاطر دخترم و حماقت خودم 

کاش مهرش از دلم بیرون بره

عزیزم الان مگه ماگ 35 تومنی هست اخه؟  

تو این سایت قیمت های خیلی ارزون و عجیب در خصوص اجناس زیاد دیدم که میگن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
اون که اره فقط شما میگی چیکار کنم 

نمیدونم واقعا من ازدواج نکردم ولی تو یه رابطه بودم 

بهم خیانت کرد هر کار کردم نتونستم ببخشمش 

اونم نتونست خیانتش رو کنار بزاره 

کلا از ازدواج کردن منصرف شدم ☹️☹️☹️

اتفاقا الان درباره همین چیزا داشتیم با دوستم حرف میزدیم 

هر چقدر سعی میکنم دیدم رو عوض کنم میبینم مردا عوضین و لیاقت ندارن