2777
2789

چند روز پیش داشتم از مدرسه پیاده برمیگشتم خونه خیلی طولانی بود و از ظهر دیروز هیچی نخورده بودم درست حسابی ضعف داشتم و انگاری کج راه میرفتم همش  بعد یه کوچه قبل خونمون بودم و فاصله مدرسمون تا خونه 4 کیلومتر بود و خیلی دور بود کسیم نبود اون روز بیاد دنبالم خلاصه یه کوچه بعدی خونمون بود یهو دیدم یه پارس جلوم وایساد از قبل ترشم همش یه پارس جلوم وایمیستاد ولی من میگذشتم .این دفعه هم گذشتم اما اومد کنارم راه میومد شیشه رو داد پایین گفت عمو سوار شو خونتون دوره برسونمت من چون خیلی ادم گوشه گیر و درونگرایی هستم وفن بیان ندارم به تته  پته افتادم و چرت و پرت گفتم  و ازش جلو زدم باز اومد کنارم گفت نترس سوار شو عمو. ایدفعه خودمو حفظ کردم گفتم ممنون عمو خونمون همین کوچه بعدی هست گفت باشه خدافظ بعدم ویراژ داد رفت.... مرده به قیافش میخورد کارمند باشه یا شایدم نظامی یا سپاهی نمیدونم .اما بعدش که رفتم خونمون دستام میلرزید ترسیده بودم نه از مرده فقط از اینکه باهاش صحبت کردم و اینکه چرت و پرت گفتم اولش بعد نشستم کلی به خودم خندیدم که مثل این بیچاره ها راه رفتی دلش سوخته بنده خدا بعدم با تته پته صحبت کردی بعدم با خودم گفتم اگر قصدش خوب بود خدا خیرش بده ولی بازم مزاحمش نمیشدم قطعا اگرم نه که هیچی ..... خلاصه ماجرای جالبی بود گفتم اینجا بگم چون کسی رو ندارم واسش بگم و دوستیم ندارم و فقط شما میدونید  

سر اومد زمستون...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد یه خاطره از خودم افتادم 

یه بار تو خیابون داشتم می‌رفتم یهو از داخل ماشین که کنار خیابون پارک بود یه آقایی شیشه رو داد پایین و چیزی گفت من درست متوجه نشدم چی‌گفت فکر کردم مسافر هست و آدرس جایی و می‌خواد رفتم طرف ماشین و گفتم چی گفتین؟

یهو دیدم بنده خدا رنگش پرید و گازش و گرفت و رفت

نگو بهم متلک گفته بود من نفهمیدم ،اون فکر کرد رفتم طرفش که دعوا کنم

یاد یه خاطره از خودم افتادم  یه بار تو خیابون داشتم می‌رفتم یهو از داخل ماشین که کنار خیابون پ ...

نمیدونم چه ارزشی به این افراد افزون میشه با این کارا

سر اومد زمستون...