2777
2789
عنوان

خاستگاری که صحبت جنسی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2870 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یه حدودی درباره کلیات حرف زدن طبیعیه باید ببنید از اون لحاظ تفاهم دارید یا نه تو همین نی‌نی سایت ببین تاپیک‌های که میگن شوهرم سرده هر ۶ماه یکبار نیاز داره...چه ضجه‌ای میزنن به چه مشکلاتی که برنخوردن 

حس میکنم فردا پس فردا نره خیانت کنه  پسری که این چیزا براش تابو نیست این امکان وجود داره

بابا تورو واسه ازدواج میخواد.پس با کی حرف بزنه  در موردش

خانم همسایع؟

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
و مني ك اينحوري حرف نزنه خودم ولش ميكنم 😂🤣🤣🤣

دهنتو🤣🤣🤣🤣🤣

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
منم موافقم  فردا پس فردا یکیشون گرم مزاج درمیاد یکی سردمزاج مشکل بزرگیه تو این دوره زمونه

دقیقا 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
والاااا خووو واسم مهمه 😂😂😂  بذار بياد خودم بعش ميگم اصلا 😂🤣 برم ببينم سرد از اب در بياد بد ...

تو منی یا من توعم😂😂😂😂😂

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️