2777
2789
عنوان

خاستگاری که صحبت جنسی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2871 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظر شخصی من اینه:

چنین شخصیت های نمیپسندم، و با روحیات من خیلی مغایرت داره! و مناسب زندگی زناشویی نیست. چون زندگی چالش های زیادی داره، درسته خیلی مهمه اما مراحل نهایی. نه الان.....

ببینید شما چطوری هستید.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
دوران آشنایی در مورد سک. س صحبت می‌کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ +++ من نمیدونستم واقعن

اره دیگه.باید در مورد مسائل جنسی حرف بزنن

اگر اون نگفت تو باید بپرسی

بعدا به مشکل میخوریدا

فقط خدایی بگو چند سالته

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
حتما براش خیلی مهم بوده چرا بیشعور؟ خب از الان داره خواسته هاشو میگه که فردا براش کم کاری نکنی و د ...

حس میکنم فردا پس فردا نره خیانت کنه 

پسری که این چیزا براش تابو نیست این امکان وجود داره

آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹

اگر درچارچوب ادب باشه برای آشنایی با مزاج همدیگه چه اشکالی داره

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
اصلا برام منطقی نمیاد که راجب این چیزا بخواند صحبت کنند 

باید برات منطقی بشه 

چون شاید برا طرف این مسئله جزو الویت هاشه 

الان صحبت شه بهتر از اینه ک عقد کردین حالا مشکل از نظر جنسی پیش اومد

اینا آدم هیز هستن چشم چران فاصله بگیر

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞