این خیلی حق بود یبار داشتم به این فکر میکردم خب برم خودمو از پشت بوم بندازم پایین بعد فکر کردم خب الان مردم اون دنیا هم میرم جهنم پس فعلا تو جهنم اینوری سر میکنم😂
من فقط دلم میخواد یه خدا بگم این ظالم دیدی نمیتونستی نابودشون کنی که به زندگی بقیه گند نزنند
من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
این خیلی حق بود یبار داشتم به این فکر میکردم خب برم خودمو از پشت بوم بندازم پایین بعد فکر کردم خب ال ...
اخه جهنم اینوری سختتره اون دنیا ادمهای بی خودی بهت زور نمیگن
من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
ولی بازم بهتر از خودکشیه جسم ما دست ما امانته باید به بهترین نحو از امانت خدا مراقبت کنیم
عزیزم من خودم مخالف شدید خودکشیم فقط دارم از بیزاریهام میگم به نظرم ادم تا لحظه اخر باید بجنگه با هر چی مشکله