2777
2789
عنوان

استخاره

84 بازدید | 10 پست

سلام کسی میتونه واسم استخاره بگیره؟ 

خواهش میکنم اگه میتونین اگه میشه واسم این کارو کنین یعنی واقعا حال روحی بدی دارم خیلی

لطف میکنین اگه امکانش هست اینجا اعلام کنین من بهتون درخواست دوستی بدم خصوصی نیتمو‌ بگم بهتون واسم انجام بدین‌ 

واستون آیه‌الکرسی میخونم ♥️♥️

🔴این حساب کاربری متعلق به ۳ نفر میباشد ...🔴

خودت با سایت بگیر عزیزم 

فک کنم اسمش ابراهیمه سایته 

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از سایت جبرییل امین خودت بگیر  یکم طول میکشه جواب بدن اما ارزش داره

واقعیه؟ 

کس پشت سایته؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
بله واقعیه  وقت میدن تا جواب بیاد چند ساعت میکشه  من قبلا تلفنی میگرفتم و همیشه درست بود ...

م غسل گردنم هس میشه؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
فکر نکنم ربطی داشته باشه

جمعه هس الان هستن برم بگیرم ?

دعا کن برام درست دربیاد ک حییییییییلی خستمممم

فکر کنم بشه  کاری نداره سرچ کن سایتشون بالا میاد

کاش میگفتی پول میخوان

نکردم

آخه مگه برا استخاره هم پول میگیرن 

عجیبهه

کاش میگفتی پول میخوان نکردم آخه مگه برا استخاره هم پول میگیرن  عجیبهه

بله هزینه میگیره 

من قبلا با تلفن انجام‌میدادم هزینه تلفن یک مقدار میگرفت 

چون یک موسسه قرانی هست 

فعلا امضا ندارم