2777
2789
عنوان

چقد حس بدی گرفتم دوستام این حرف رو زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 53 پست
نمیشه  ناچارا بدلایلی نمیشه حذفشون کرد

پس مجبوری بسازی و هرچی گفتن یا جواب بدی یا سکوت.. گاهی ما خودمونم در حق خودمون بد میکنیم باانتخاب اشتباه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بیبن دوست زمانی خوبه که خوبی تو بخاد نه که باعث ناراحتیت بشه و ببین همیشه یه جاهایی دوستا دلشون نمیخ ...

نه .دوست قضیش فرق میکنه.دوست ممکنه گاهی هن اختلاف پیش بیاد ولی میگذره باید گذشت کرد .دوست تو شهر غریب به درد میخوره و تنهایی خوب نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقد منفی فکر نکنیم .دوست خیلی خوبه

اون که قطعا

ولی ایشون درست میگه

بهتره اغلب سطحی نگه داشته شه بخصوص تو دانشگاه

من دوستای زیادی داشتم در تمام مدت تحصیلم

آدما اغلب بی وفا شدن

آدم با کسی صمیمی میشه که واقعا ارزش داشته باشه

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
اینقد منفی فکر نکنیم .دوست خیلی خوبه

دوست تا وقتی خوبه که باعث رشدت شه جلوشو بگیره دوس نیس مطمئنم شما خودت بین دوستات رفتار های شیشه خورده دیدی به روی خودت نیاوردی . مثلا من وقتی چیزی گرفتم یا تغییری تو خودم ایجاد کردم انقد ناراحت میشه نمیگه ولی حس میشه یا کسی تو جمع از من حرف میزنه خوشش میاد زود جو رو عوض میکنه بحث خودشو پیش میکشه توجه رو اون باشه وقتی شکست میخوری ناراحت نیستی میخوای مثبت باشی طرف میگه چرا میخندی فرصت هارو ازت میدزده کلا حالم بهم میخوره چون ریز ترین رفتارارو متوجه میشم

هیچ وقت هیچ کدوم از دوستات رو جدی حسابشون نکن همشون به روز میرن و یا خنجر میزنن بهت و مطمئن باش خودش ...

ولی من متاسفانه خیلی باهاشون احساس راحتی کردم و اینکارو کردم🥲 

چون از خونه خیلی دورم و کسیو به غیر دوستام ندارم اخه

دوست تا وقتی خوبه که باعث رشدت شه جلوشو بگیره دوس نیس مطمئنم شما خودت بین دوستات رفتار های شیشه خورد ...

دویتامین زیاد جالب نبودن و نیستن ولی خوب شاید منم دوست خوبی براشون نبودم .ما کامل نیستیم که .پیامبر که نیستیم.اشتباه زیاد داریم.من سعی میکنم اشتباهات رو نبینم.بله دوستان من هم حسادت میکردن یا کارهای دیگه.ولی خوبی هم میکردن.این به اون در

تازه دیدم جنوبی بودن هم کلاس گذاشتن داره

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

منم همینطور  بخاطر همین تعجب کردم که گارد گرفتن مقابل این موضوع  ولی خب نمیتونم هویتمو ع ...

نه حق باتوعه اونا رو بیخیال

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

و این سوال از خودت بپرس.عایا تو هم دوست خوبی برای اونها بودی؟

من هیچوقت حسودی نکردم بهشون. 

یا مقابل حرفشون گارد بگیرم

البته اینکه تو مورد خاصی ازشون کمتر نیستم و همیشه فعالم و تو هر حیطه‌ای خودمو رشد میدم هم شاید بی تاثیر نیست.