2777
2789
عنوان

چجوری به مادرشوهرم بگم؟

336 بازدید | 24 پست

هی جلو شوهرم میگه تو بچمو دوس نداری 

یه ذره به بچم اهمیت بده 

مثلا شوهرم میگه آب بده زودتر از من میدوئه براش میاره 

یا اگه جلو مادرشوهرم بگم به همسرم که مثلا بیا تو سفره انداختن کمک کن مادرشوهرم میگه نه بچم سر کار بوده خسته اس من خودم کمکت میکنم 

اصلا خوشم نمیاد از این رفتارش 

چجوری بهش بگم که هم محترمانه باشه هم بفهمه کارش درست نیست 

اصلا زبون تند و تیزی ندارم به شدت هم خجالتی ام 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🥴😪بگو من یجور دیگه اهمیت میدم خیلی دوس داره اونجوری 😈

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

هیچی. حتما باید چیزی بگی؟    

بله وقتی همسرم متوقع میشه باید بگم

چون داره پسرشو لوس میکنه 

یه لیوان آب که آدم نباید دستور بده بیارن براش 

یا مثلا هی میگه سر کار بوده خسته اس 

همه مردا میرن سرکار 

والا منم بچه کوچیک دارم و روزی هزار تا کار یعنی من خسته نیستم

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

اگه مادر شوهر یا خواهرشوهر بهت میپرن مقصر شوهرته. پسرش بش بگه مامان تو دخالت نکن واسه صدسالش بسه . تا کی خودتونو گول میزنیدو تقصیرو میندازین گردن فامیل شوهر.همچین شوهری مفتم نمی ارزه

اگه مخالف نظرکسی هستین ریپلی نکنین لطفا
خب حالا جلو مادر شوهرت نگو بیا کمک کن یه سفره انداختن دیگه این حرفا رو نداره تو خونه خودت ازش کمک ...

همسایه ایم و همیشه خونمونه😑

چکارش داری وقتی خودش کمک میکنه دیگه چیزی نگوبهش وقتی خودش باسن بالاپامیشه آب میده دست شوهرت یاکمکت م ...

به بعدش هم فک کن لطفا که من با بچه کوچیک باید بشم کلفت آقا چون مامانش لوسش کرده و حتی حال نداره خودش پاشه آب بخوره

متاسفانه هیچکاری نمیتونی بکنی یا باید سکوت کنی کم کم و با ارامش شوهرتو متوجه کنی یا باید بحثو دلخوری پیش بیاری چون هرچی بگی ی جوابی دارن برات اخرش خودت بد میشی

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞