2777
2789
عنوان

ماشین لباسشویی کوچک و ارزان

263 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

میخوام یه ماشین لباسشویی بخرم برای لباسهای کم . در حد یک مانتو و چند تا لباس خونه. چی بخرم خوبه؟ 

مینی واش برای اینجور چیزا هم هست؟ اخه مینی واش انگار برای لباس نوزاده که لباسها کوچک و لطیفه. بنظرم برای افراد بزرگسال که لباسها بیشتر از نوزاد بو‌ میده خوب نیست. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مینی واش عاااالیه  من انقد ک از مینی واش راضیم از اتومات راضی نیستم  دوقلوشو بخر  ...

باید خودم اب کشی کنم؟ یا خودش اب کشی هم میکنه؟ 

مینی واش دو قلو بخرم؟ چه مارکی خوبه؟ 

بدرد هفته ای دو تا مانتو و چند تا لباس تو خونه میخوره؟

مینی کوچیکه دوقلو بزرگه  دوتا لگن داره یکی میشوره آب میکشه میندازی تو کناریش خشک میکنه

ممنون عزیزم 

کدوم بیشتر بدرد یه ادم مجرد میخوره بنظرت ؟ 

دو قلو یا مینی؟ بعد مارکشم بی زحمت بگو

باید خودم اب کشی کنم؟ یا خودش اب کشی هم میکنه؟  مینی واش دو قلو بخرم؟ چه مارکی خوبه؟  بد ...

میتونی موقع راه اندازی  بگی لوله کش بیاد برات درست کنه ک خودش آب بکشه 

ولی من چون جا ندارم 

موقع کار باهاش میذارم داخل حموم و همونجا آبکشی میکنم 

دو تا مانتو ک چیزی نیس من کلی ازش کار میکشم 😊

فقط اواسط کار بهش استراحت بده اگه زیاد میخای لباس بریزی 

برای من فریدولین هستش 

عاااالیه 

ممنون عزیزم  کدوم بیشتر بدرد یه ادم مجرد میخوره بنظرت ؟  دو قلو یا مینی؟ بعد مارکشم بی ز ...

دوقلو همیشه به دردت میخوره

مارکشو نمیدونم برای من قدیمیه الان تو انباریه اینجا جا برای استفادشو ندارم 

مینی واش خوبه اما بیشتر به عنوان کهنه شور استفاده میشه. اگر میخوای برای شستشوی مانتو و لباس باشه بهتره لباسشویی با ظرفیت پایین بگیری

مثلا 6 یا 7 کیلویی

من خودم تازگیا دارم مدلهایی که اسنو پلاس گذاشته رو نگاه می کنم. قیمتاش انصافا مناسبه

برو سایت اسنو پلاس اگر خواستی خودت ببین کدوم بیشتر به کارت میاد