2777
2789

این تاپیک گفتم چی شده ...

حالا مشخص شده که یک آشنا احتمالاً قاتله

اما هنوز اون آشنا رو پیدا نکردن.

چون ورود به خونه بدون زور بوده 

وسایل میزبانی هم تا حدی آماده بوده

پس اون فرد آشنا بوده و احتمالا خانوم همسایه رو به قتل رسونده.

تا الان مشخص شده که شوهرش نبوده. چون شوهرش یک کشور دیگه ست برای کار و اون تایم ایران نبوده

خانومِ نیمچه خبرنگار | غرق در کتاب و فیلم | علاقه‌مند به فلسفه و مسخره‌بازی | من اراجیفِ بی آزار می‌بافم | پیشی باش 🐈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خانومه را دیده بودین که خرید کرده بود؟

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

شما خانومه را دیده بودین که خرید کرده بود؟

روزِ قبل از قتل، بله

خانومِ نیمچه خبرنگار | غرق در کتاب و فیلم | علاقه‌مند به فلسفه و مسخره‌بازی | من اراجیفِ بی آزار می‌بافم | پیشی باش 🐈
گوشیش رو برسی کنن خیلی چیزها معلوم میشه

حتماً دارن انجام میدن ولی به ما اطلاع نمیدن 

روزِ قبل از قتل، بله

خدا رحمتش کنه

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

جالب شد تو گوشیش حتما معلومه میشه کی بوده  مرد بوده یا زن  اگر بازم خبری شد ممنون میشم ...

زن 

باشه حتماً