2777
2789
عنوان

اینجا دکمه غلط کردمش کجاست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 69 پست

آسون ترین روش میگم که گیج نشی روزهای شنبه ،دوشنبه و چهارشنبه ساعت ده تا دوازده ساعت دو تا سه

میری داخل تاپیکت هر کدوم که مد نظرته اون سه خط بالای

صفحه را میزنی لینک بفرست تو‌یک فضای ذخیره شده مثل پیام ،واتساپ تلگرام وقتی فرستادی  اونجا بزن روش کپی میشه

بعد بیا نی نی سایت سرچ بزن نی_نی_یار_حذف_تاپیک _2

میری داخل تاپیکش تو صفحه چتش دستت میزاری رو جایگزین کردن کپی که کرده بودی اونجا میزاری کپی میشه 

اگر میخوای به شیوه نی نی سایتیا پیش بری از کاربر 

از سارا بپرس تگ کن اون برات توضیح میده

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لینک تاپیکت؟؟؟

من هروقت بخوام لینکی رو کپی کنم از تاپیک.. یعن لینک اون تاپیکه خب 

برو داخل تاپیکی که میخای حذفش کنی..بعد همون اول تاپیک چند ثانیه دستت رو روی استارتر نگه دار( فرقی نمیکنه خودت باشی یا نه) یعنی کسی ک اون تاپیک رو زده... بعدش بفرستش داخل هر اپی مثل تل و اینا 

بعد اونجا دیگه کپیش کن

آسون ترین روش میگم که گیج نشی روزهای شنبه ،دوشنبه و چهارشنبه ساعت ده تا دوازده ساعت دو تا سه میری د ...

امتحان کن ببین فهمیدی چی به چی شد اگر نفهمیدی با فیلم برات توضیح بدم بفرستم 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
خب لینک کجااااست خواهر این لیییینک لعنتی کجاست که همه میگید لینک بده

برادر دستتو نگه دار روی عنوان تاپیک بعد کپی نشانی بزن 

بعد برو تو تاپیک نی نی یار حذف تاپیک پیست کن 

حله؟

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
نه گرفتم ممنون

بازم خداروشکر که الحمدلله وگرنه والابخدا

حالا چرا میخوای حذف کنی رو مخته؟