2821
2789
عنوان

درباره آوا...

244 بازدید | 10 پست

خیلی جالبه یه سری خانوما اون مادر بدبخت رو مقصر میدونن.

مقصر اصلی اول نامادریه مریضشه دوم پدر بی وجودشه که متوجه کتک خوردن بچه نبوده . وکرنه مادری که قانون گفته یک بار در هفته میتونه بچه رو ببینه دستش به کجا بند بوده؟

ایشالا روحش در سلامت باشه و اقایون لطف کنن یه دستی به قوانین و بهزیستی بکشن!

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

تا به این قوانین اعتراص نشه هیچی درست نمیشه

من خودم یه دختر دارم به خاطر خیانت شوهرم طلاق گرفتم

الان قانون میگه تو حق ازدواج نداری وگرنه بچه رو بده باباش

چجوریه میشه زیر دست نامادری باشه اما نمیشه زیر دست ناپدری باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با پدرش مصاحبه کردن گفت زن اولم فرار کرده رفته ترکیه فیلم مصاحبه اشو تو نت دیدم،

مادرش که نبوده ببینه بچه هایش در چه حالن،پدره هم بنده خدا میگه از بچه ها پرسیدم قسم خوردن اذیتمون نمیکنه،بعد که رفته واسه کار تبریز این اتفاق افتاده

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

ای بابا شماها چرا نمیرید تو پیجش داستانشو بخونید

خودش گفته پدر آوا گفته آراز مال من آوا مال تو

مادره هم گفته دوتاش مال خودت بهم ملاقات هفتگی بده

گفته نخواستم خواهر و برادرو از هم جدا کنم

آخه زن حسابی دختر چهارساله بیشتر به مادر احتیاج داره یا به برادر که بهانه الکی آوردی

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   
ای بابا شماها چرا نمیرید تو پیجش داستانشو بخونید خودش گفته پدر آوا گفته آراز مال من آوا مال تو ماد ...

پیجش ماله خودشه حتما؟

من اطلاعی نداشتم عزیزم ازین مسئله💖🙏

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
پیجش ماله خودشه حتما؟ من اطلاعی نداشتم عزیزم ازین مسئله💖🙏

آره عزیزم مال خودشه.خبرمرگش تحصیل کرده س مثلا

تا دختره مرد اومده پیج زده چقدم فالور گرفته 

چندروز دیگم بلاگریشو شروع میکنه

آخه مگه میشد بچت به اون فضاحت شکنجه بشه بعد تو بیای ریلکس فیلم و استوری شکنجه بچتو بذاری؟

بمیرم برا آوا که بعد مرگشم دلسوز نداشت😭😭😭

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   
پیجش ماله خودشه حتما؟ من اطلاعی نداشتم عزیزم ازین مسئله💖🙏

ببین ما نمیگیم پدره مقصر نیس ولی مقصر اصلی مادرش بوده که یه بچه که از همه لحاظ حتی دسشویی رفتن به مادرش وابسته بوده رو ول کرده و حضانتشو نگرفته حتی خودش نوشته پدرآوا دختر دوس نداشت بازم با این وجود اون طفلکو با خودش نبرد.حالا چجوری هنوز از عذاب وجدان نمرده خیلی عجیبه

چیشده

هیچی یه دختر مظلوم و بیگناه بخاطر لجاجت مادرش افتاد زیر دست نامادری و نامادری هم اینقدر کتکش زد تا مرگ مغزی شد😭😭😭😭💔💔💔💔💔

ببخشید گلم اسم پیجش چی هس

@1372minaa

اونکه عکس دو تا بچه پسر و دختر پروفایلشه