2777
2789
وایییی کارش خیلیییی خوبههه خیلییی عالیههه

واقعاا شنیدم میگن بینی استخوانی بهتر در میاره و بعضی ها هم قبول نمیکنه چون دوستم بینی اش گوشتی بود و قبولش نکرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلم میخاد پیشش عمل کنم ولی خانوادم کلن اجازه نمیدن عمل کنم..

فامیلامون پیشش انجام داده خیلی عالی شده درکل کارشو خیلی دوس دارم از روزی قرار شد عمل کنم بی شک میرم پیشه همتی

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
منم دلم میخاد پیشش عمل کنم ولی خانوادم کلن اجازه نمیدن عمل کنم.. فامیلامون پیشش انجام داده خیلی عال ...

منم دنبال دکترم، هم اینکه یه خورده میترسم از مواد بیهوشی 

واقعاا شنیدم میگن بینی استخوانی بهتر در میاره و بعضی ها هم قبول نمیکنه چون دوستم بینی اش گوشتی بود و ...

ن والله گوشتی رو هم خیلی عالی درمیاره.. ربطی ب گوشتی بودن نداره.. تخصصه هر دکتر تو یه چیزه.. شاید متوجه شده نمیتونه خوب درش بیاره..

منم دنبال دکترم، هم اینکه یه خورده میترسم از مواد بیهوشی 

من فقط خانوادم اجازه نمیدن وگرنه دکترمو انتخاب کردم بی شک پیشه همتی انجام میدم سر افراز افتضاحههههه افتضاح واسه دختر عمم انجام داده بینیش کجه و افتادگی داره تازه مشکله تنفسی هم داره.. فکر کنم قاسم زاده هم خوبه.. ولی ارشاد همتی بهترینه..

بزار عکسم بزارم نظر بده

باش چند سالته؟ همتی الان ۴۵ ب بالا میگیره..

کلن اهواز خیلی گرون میگیرن هیچ کجا اینقد گرون نیست

تو اهواز کلن ارزون پیدا نمیشه تو شهرای دیگه هر رنجی بجای هست

باش چند سالته؟ همتی الان ۴۵ ب بالا میگیره.. کلن اهواز خیلی گرون میگیرن هیچ کجا اینقد گرون نیست تو ...

بخای*

خوبه کوچیکه بنظرم عمل نکن.

من ک اگه کوچیک بود عمل نمیکردم

ولی خیلی بزرگه هنوزم دودلم.

فقط بزرگه شکستی و افتادگی و... نداره 

تازه بعضیا فکر میکنن عمله

فقط بزرگیش میزنه تو زوق بینیم.

خوبه کوچیکه بنظرم عمل نکن. من ک اگه کوچیک بود عمل نمیکردم ولی خیلی بزرگه هنوزم دودلم. فقط بزرگه ش ...

بزار نیم رخ هم بفرستم، من واقعا فقط میخوام قولش برداره وگرنه از روبه رو خوبه