2777
2789

سلام روز همگی خوش 

خانما من پارتنرم یه چنوختیه از طرف خونواده خیلییی تحت فشاره داغونه 

ی ماه پیش دعوامون شد به کات کشبد 

بعد اشتی کردیم البته مقصر اون بود تروخدا نگین هنون موقه باید قیدشو میزدی همو دوس دازیم

بعد تو این یه ماه خیلیییییییی عوض شد خیلی باهم خوب بودیم 

تا اینکه این بازم داغونه وضع روحیش مساعد نیس

خیلی تحت فشاره 

اومد کلی حرصشو سرم خالی کرد گفتش که کات کنیم نمیخامت و فلان 

میدونسم زر میزنه عصبیه چسزی نگفتم دو سه زوز 

تا اینکه هی به حرفاش فک کردم خودم پیام دادم بیا کات کنیم 

قبول کرد بعد هی پیام میداد 

دیروز پیام داده که من بدون تو نمیتونم تروخدا برکرد کلی قربون صدقه که من دوست دارم عصبانی بودم به توعم ک نباید بگم خودت بفهم حالمو میبینی داغونم دم پرم نشو 

بعد کلی ناز کردن و اینا قبول کردم چون نمیخاسم تو این وضع تنهاش بزارم داغونه بچم 

الان خیلی اروم شده اصلا ادم یه ماه پیش نیست نمیتونم تحمل کنم من علی یه ماه پیشمو میخام 

خیلی اروم کم حرف کم پیام میده زود میره 

دلم براش میسوزه خودمم هی شک میکنم که دوسم تداره

میگه اگ دوست نداشم با این حال خرابم نمیومدم برت گردونم 

چیکار کنم حالش خوب شه 

من خیلی پر انرژیم خدایی میگه تو اون یه ماه حالم خیلی خوب بود من هنون ادم یه ماه پیشم ولی اون چون خودص داغونه به چشش نمیاد 

ترووووخدااااااا بگین چیکار کنم داغون میشم

چنوختی چیه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با همچین ادم سر درگمی زندگی کردم

نصفه شب برگشتم خونه بابام...

الکی نگو دوسش دارم و فلان ، اگه میتونی راضیش کن برین پیش مشاور

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

کات 

برا کسی ک فقط دوز پسره اینهمه مایه نمیزارم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

من با همچین ادم سر درگمی زندگی کردم نصفه شب برگشتم خونه بابام... الکی نگو دوسش دارم و فلان ، اگه م ...

هزاااار بار گفتم نمیره 

حتی خودم رفتم پیش مشاور مشکلشو گفتم براش قرص گرفم نمیخورخ

تا کات پیش رفتیم نه اون میتونه دل بکنه نه من 

کاره انجام دادنی رو باس انجام داد

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

کاره انجام دادنی رو باس انجام داد

بهش گفتم این رابطه تهش پوچه و فلان 

گفت خودتم میدونی نشدنیه نمیتونم 

گف بدون تو یه روز نتونسم دووم بیارم 

گف نه من جایی میرم نه تو حق داری بزاری بری

هزاااار بار گفتم نمیره  حتی خودم رفتم پیش مشاور مشکلشو گفتم براش قرص گرفم نمیخورخ

هعی خودتو نجات بده💗🌱

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
بهش گفتم این رابطه تهش پوچه و فلان  گفت خودتم میدونی نشدنیه نمیتونم  گف بدون تو یه روز ن ...

چه رابطع سمی

خودم ک بدبخت هفت عالمم انقد از خودم گذشتم براش ک نگو بد کزدم به خودم میدونم ولی هنوزم دوسش دازم  ...

بابا دوست داشتنو بنداز اون ور اب 

تو دقیقا گذشته منی

😐😂هعییییییی

نکن ب نظرم اینده ته

بچه بازی نیس ک