2777
2789

دلم میخواست بخونم اینو ولی حوصلم نمیکشه 

میشه خلاصه بگی؟

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم میخواست بخونم اینو ولی حوصلم نمیکشه  میشه خلاصه بگی؟

اومدن گفتن نی نی سایت رو درست کردن تا عقده گشایی بر علیه باور ها کنن

اومدن گفتن علیه نظام دارن یه چیزایی رو ترویج میدن 🥴

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

راس میگن این سایت فقط بلده تبلیغات بذاره  کلا هدفش تبلیغاته و درآمد

منظورش این تبلیغات نیست که 🤦🏻‍♀️

توهم توطئه دارن میگن دارن بر علیه کشور توطئه میکنن 🥴

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

دلم میخواست بخونم اینو ولی حوصلم نمیکشه  میشه خلاصه بگی؟

میگه توی نی نی سایت به اعتقادات توهین میکنن 

کامنت های پایینش گفتن این سایت پشتش گرمه و باهاش 

برخورد نمیکنن

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
اومدن گفتن نی نی سایت رو درست کردن تا عقده گشایی بر علیه باور ها کنن اومدن گفتن علیه نظام دارن یه چ ...

😂😂😂حس میکنم اینا همون اقایونی هستن که دلشون میخواد تو سایت هرکاری کنن ولی خانوما نمیزارن... زورشون گرفته🤣

😂😂😂حس میکنم اینا همون اقایونی هستن که دلشون میخواد تو سایت هرکاری کنن ولی خانوما نمیزارن... زورشو ...

وای 😂

اصلا بری سایته رو بخونی شاخ درمیاری خیییلی چیزاشو نزاشتم

گاد😂😂😂😂😂

مال کیه؟؟؟؟

حالا چند وقت دیگه تیتر میگنند حضور اقایون  در سایت  مثل   حضور اقایون تو واگن خانما در متروعه و از مصادیق مزاحمت برای بانوان تلفی میشه.

کاربر اقا { به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا}

بیخیال دنبال تعلیق شدنی؟

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨