2777
2789
عنوان

اگه یه مردی هی بهتون بگه عزیزم

421 بازدید | 17 پست

چیکار میکنین؟

هیچ جوره هم نشه تا چند ماه دیگه باهاش حرف نزد(کاریه)

اگه خیییلی رو اعصابتون باشه به خودش رک میگین ؟

آخه من قبول دارم یه سری چیزا تیکه کلامه ولی دیگه طرف باید بدونه با خانم چطوری حرف بزنه

میشه محترمانه و بدون عزیزم و جانم و این چیزا حرف زد

ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بخوای بکی نگو که ضایع تره 

ببین بعضیا هیچ منظوری ندارن کلا همین مدلی حرف میزنن عادته اگه اینه جدی نگیر حالا بخوای حساس شی بدتر فکر میکنن تو به خودت میگیری 

اگه فقط با تو همینه و تو علاقه ای نداری بهش یه ری اکشن نشون بده

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
بهش بگو حتما  اگه همسرت بفهمه اول روزگار شما رو سیاه می‌کنه ها !

مجردم

ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️

بگو من عزیز شما نیستم

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

با فامیلیش صداش کن. سرد رفتار کن و محل نزار

با فامیلی صدا میکنم

باور کن بدون ایموجی و استیکر و..

هیچی کلا

ولی بازم..

بهش اخطاربده سکوت شماباعث میشه پروترشه

خب همین دیگه

چون کاریه ممکن نیست لج بیفته یا هرچی؟

میترسم از اونور آسیب ببینم

حرف زدن باهاشودر حد ضرورت باید باشه و کاملا بی توجه و سرد نسبت به کلماتیکه به کار میبره  باید رفتار کنید شما در عمق وجودش نمیدونی دلیل گفتنش چبه شاید میخواد بدونه شما اهل پا دادن هستی یا نه

بعضی وقتا یه کلمه مزاحم نشو اتفاقا راه مزاحم شدن رو باز میکنه به نظرم کاملا بی توجه بودن حلش میکنه اما کوچکترین توجه حتی با کلماتی که بار منفی داره از ناحیه شما میتونه راه ارتباطات بعدی رو باز کنه

اگه بخوای بکی نگو که ضایع تره  ببین بعضیا هیچ منظوری ندارن کلا همین مدلی حرف میزنن عادته اگه ا ...

ببین من درک میکنم که یه سریا تیکه کلامشونه

منم اول جدی نمی‌گرفتم

حتی خندم می‌گرفت

ولی دیگه شما فکر کن یه ویس چهل ثانیه ای بده بهت، سه بار بگه عزیزم

خب از یه جایی به بعد عصبی میشه آدم

بگو من عزیز شما نیستم

حیف خز بازیه وگرنه اینو پروفایل میکردم 😅

خب همین دیگه چون کاریه ممکن نیست لج بیفته یا هرچی؟ میترسم از اونور آسیب ببینم

لج کنه چ غلطی میخادبکنه! 

بحرحال من باشم غروروشخصیت وآبروم مهمترازکارمه ایناگام اولشونه ک سکوت کنی میرن مراحل بالاتر!اون موقع هم بایدنگران دفاع ازشخصیتت باشی ک مباداکارتوازدست بدی؟!

Dunyada olumden baskasi yalan
حرف زدن باهاشودر حد ضرورت باید باشه و کاملا بی توجه و سرد نسبت به کلماتیکه به کار میبره  باید ر ...

من فقط در حد ضرورت پیام میدم. ایشون یه وقت کلیپی چیزی میفرسته، ویس برا تبریک یلدا می‌فرسته

چمیدونم.. از این چیزا 

ولی اتفاقا موقعی که خیلی خیلی بی توجهم یا مثلا جواب پیام نمیدم یا فقط لایک میکنم و اینا ، بیشتر به کار می‌بره یه سری کلماتو