2777
2789
عنوان

ترس از بیهوشی

188 بازدید | 10 پست

سلام دوستان صبحتون بخیر . من تازه عضو شدم

بچه ها من یه خواهشی دارم ازتون میشه لطفا راهنماییم کنید.. چند روز دیگه قراره جراحی زیبایی بینی انجام بدم بینیمم یکم انحراف داره . اما از بیهوشی میترسم فکرمیکنم دیگه بهوش نیام استرس وحشتناک دارم . یه مشکل دیگه هم که هست اینه که همش میگم نکنه بینی جدید به صورتم نیاد. کسی تجربه داشته راهنمایی کنه ممنون میشم

اگه مخالف نظرکسی هستین ریپلی نکنین لطفا

من تجربه بیهوشی داشتم مثل خواب میمونه استرس بابت بیهوشی به خودت راه نده متخصص بیهوشی بالا سرت هست تا اخر عمل فقط قبل بیهوشی اگه الرژی به دارویی داری بهش بگو

زمان ثابت کرده همتونو...
من تجربه بیهوشی داشتم مثل خواب میمونه استرس بابت بیهوشی به خودت راه نده متخصص بیهوشی بالا سرت هست تا ...

ممنونم که گفتی عزیزم. اره من الرژی فصلی که دارم بیشتر تو پاییز و بهار. به بوی دودماشین و رنگ از این چیزا هم حساسیت دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه بیهوشی داشتم مثل خواب میمونه استرس بابت بیهوشی به خودت راه نده متخصص بیهوشی بالا سرت هست تا ...

شما هم عمل بینی انجام دادید؟

خواهش میکنم دارو مصرفیت بگو

دارو مصرفیم واسه الرژی مونته لوکاست و نئوتادین میخورم

مثلا حس میکنم چون عمل زیبایی هست دکتر و کادر درمان خوب کارشونو انجام نمیدن میگن بدرک که بهوش بیاد یا نه . یبار میگم عمل میکنم یبار پشیمون میشم. تا حالا بیهوشی یا عمل نداشتم

دارو مصرفیم واسه الرژی مونته لوکاست و نئوتادین میخورم مثلا حس میکنم چون عمل زیبایی هست دکتر و کادر ...

حتما قبل بیهوشی همینا بگو

نه بابا اونوقت نظام پزشکی به حسابش میرسن 

من عمل لوزه کردم بیهوش شدم حتی تو اتاق عمل بهوش اومدم

زمان ثابت کرده همتونو...
حتما قبل بیهوشی همینا بگو نه بابا اونوقت نظام پزشکی به حسابش میرسن  من عمل لوزه کردم بیهوش شد ...

واقعا چه بد ؟ یعنی درد رو حس کردی؟ وحشت نکردی

واقعا چه بد ؟ یعنی درد رو حس کردی؟ وحشت نکردی

روز اول که تاثیر بیهوشی تو بدنم بود خواب بودم روز دوم  به بعد مثل گلو درد سرماخوردگی بود نمی‌تونستم اب دهن قورت بدم یه هفته طول کشید که با کسی حرف نمیزدم بستنی دستم بود میخوردم که خونریزی نکنه ...نه از جام بلند شدم نگاه اطرافم کردم دوباره دراز کشیدم تا اوردنم تو بخش بعدم با رضایت برگشتم هفته بعدش رفتم مطب که مشکلی نبود اما یکی هم اتاقیم بودتا بیهوشیش رفت جیغ میکشید اومدن چکش کنن مادره گفت قبلا عمل شده لوزه جا گذاشته دکتر برای همین ترسیده

زمان ثابت کرده همتونو...
روز اول که تاثیر بیهوشی تو بدنم بود خواب بودم روز دوم  به بعد مثل گلو درد سرماخوردگی بود نمی‌تو ...

ممنونم که جواب دادی گلم❤❤