2777
2789
منطق میگه  بابا ریخته پسرو دختر همه هم ماشالله اپن  خب سخته ب یکی بگه نه ب دوتا بگه نه ا ...

انقد دوست داره که میگه دردت بجونم پدر مادر خواهر همه کسم ولی چندمین باره اینجور خیانت می‌کنه بخشیدم که می‌دونه بدون اون نمیتونم باز ادامه میده من بخاطر دلم خودم میدونم روانی میشم 

😏😏😏😏😏می‌خوام اثرانگشت بزنم امضابلدنیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز اگه تا تش برن دیدم ک اوکی ترن برلی برگشت ولی مراحل اولیه...باز بک میزنن

دوست دارم بمیرم چون فقط دارم فکرمیکنم خستم دیگه کاش اون بمیره یاخدامنوبکشه

تا حد مرگم دوسش داشته باشی اونم مثل سگ پشیمون باشه ولی آدم عاشق خیانت نمیکنه دوست داشتنه یه طرفه به درد نمیخوره و خیانت قابل بخشش نیست فرصت دوباره میدی بازم انجام بده 

تا حد مرگم دوسش داشته باشی اونم مثل سگ پشیمون باشه ولی آدم عاشق خیانت نمیکنه دوست داشتنه یه طرفه به ...

چندبار همینجور خیانت کرده خودش عین سگ میاد میگه. معذرت خواهی میگه نمیتونم ازت قایم کنم بعد انقد میگه گوخوردم غلط کردم

انقد دوست داره که میگه دردت بجونم پدر مادر خواهر همه کسم ولی چندمین باره اینجور خیانت می‌کنه بخشیدم ...

به این میگن زبون بتز و دروغگو نه دوس داشتن !! دوسدلشتن این نیس بگی فلانی فدات بعد بره دنبال هرزگی ! خودتونو گول نزنید

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

من باشم نمیتونم ببخشمش، ولی بخاطر دخترم طلاقم نمیتونم بگیرم چون به جفتمون خیلی وابستس 🥲 خدا اون روزو نیاره 

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔
 دوست دارم بمیرم چون فقط دارم فکرمیکنم خستم دیگه کاش اون بمیره یاخدامنوبکشه

خیلی سخته

مثل جون کندنه

ولی منواقعا نمیدونم تو زندگی اینطور مواقع چی درسته 

طلاق هم اخه چارش نیس...

چرا باید باخت داد

چون متاسفانه تو فرهنگ ما باخته زنه 

مرده خوشو خرم میچرخه ۲۰ نفرم دورش موس موس

زن هم ازدواج کنه باز بعدی هم همین گندو میزنه‌.‌ دیدم که میگم...

اهان ی چی یادم اوند بگم... جالبه ...

مقیم درون خود...
حتی اگه خودش گفته باشه هم، یعنی حالت عادی نداره. تا زمانی که با شما تو رابطه بوده نباید همچین کاری م ...

من بتظرخودم آدم ضعیفی هستم.چون می‌خوام براش پیام بنویسم ده بار نوشتم پاک کردم میترسم زندگی بدون اون چطورمیتونه باشه