2777
2789
عنوان

رزق و روزی

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 25 پست

همه این ذکرها ودعاها وقتی اثر داره که بهش باور داشته باشی.با ایمان بخون وبدون که خدا دوستت داره هواتو داره وبرات بهترین هات رامیخواد.وبرای ببیه خیر وخوبی بخواه ورعایت اخلاق رادرکسبت بکن.توی ایتا بزن دورهی خدای خوب من یا تونت سرچ کن عبدالمجید احمدی ودوره خدای خوب من راگوش کن.رایگانه.خیلی تاثیر داره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دروغ نگو دروغ رزق و روزی رو کم میکنه همیشه شکر گزار خداوند باش تا میتونی دل شاد کن در حد توانت کمک ک ...

با همش موافق بودم غیر از عزاداری نرفتن.اگر جلسه برای اهل بیت وامام حسین باشه فرق میکنه

خیلی وقتها دنبال چیزای عجیب و قریب میریم ولی اگر خودمونو سعی کنیم از گناه دورکنیم و یادخدا و قرآن خوندن و اعمال نیک باعث روزی زیاد میشه

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

من دوماهه میخونم خداکنه تاثیرشو تو زندگیم ببینم ولی احساس میکنم خیلی قوی شدم نسبت قبل 

بله یکی ازعلما میگفت اگرکسی نمازشب بخونه و از روزی کم گلایه کنه دروغگو هست 

چون یکی از مزایای نمازشب روزی زیاد است و کلی چیزای دیگه

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

ازاینترنت دانلودکن ی متن هست من بلد نیستم ولی به مدت به خونمون زده  بودم خیلی خوب بود

میشه برام ارسال کنی

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
اگر علاقه داشته باشید نماز شبم روزی رازیاد میکنه چون حرف علما دینی ماهست 

قبلن میخوندم عالی بود الان سعادت ندارم که نمیتونم بخونم

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
همه این ذکرها ودعاها وقتی اثر داره که بهش باور داشته باشی.با ایمان بخون وبدون که خدا دوستت داره هوات ...

ممنون

میشه برام ارسال کنی

زیادن اعمالشون و دعاها خیلی هست ولی من زیارت عاشورا نمازشب روضه حضرت مسلم و..ایناهم شنیدم همه دعاها خوبن فقط با اعتقادقلبی

من دوماهه میخونم خداکنه تاثیرشو تو زندگیم ببینم ولی احساس میکنم خیلی قوی شدم نسبت قبل 

التماس دعا دارم ازت