2777
2789
عنوان

موهامو کوتاه کنم؟

483 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من موهام خیلی بلنده تا زیر باسنه الان.وقتی حموم میرم سه ساعت تو حمومم بعدشم دو ساعت طول میکشه شونه کنم و سشوار بکشم.اینم بگم موهام خیلی خوشگله و براشون کلی هزینه کردم ینی امپول بیوتین بپانتن المانی دو تا شیشه فیتو و...حالا نمیدونم چ کنم پشت کنکوریم هستم.بابام میگه موهات خیلی قشنگه نزن ولی وقتی رو زمین مو میبینه عصبانی میشه😑ریزشش طبیعیه ولی چون بلنده رو مخه.مامانمم میگه درس داری فکرتو نده به موهات کوتاه کن باز بلند میشه.من خیلی منتظر بودم موهام به این حد برسه :)خیلی دودلم بنظرتون چ کنم؟۷ساله دست نزدم به موهام فقط دوبار نوک گیری کردم هربار در حد ۵،۶سانت.۷سال پیشم تا کمرم بود پسرونه زدم افسردگی گرفته بودم میگم یوقت اونجوری نشم باز.تجربه هاتونو بگین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم موهام کوتاه کوتاهه و عاشق موی کوتاهم

ولی اینجوری که تو گفتی حس میکنم تو هم عاشق موهای بلندی پس چرا کوتاه کنی؟ یه دلخوشی ای داشته باش سال کنکورت همه چیو که نباید از خودت بگیری

دوست دخترخاله ی من موهاش از تو بلندتر بود کوتاهم نکرد رتبشم دو رقمی شد تو کنکور تجربی یه مثالش