2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید ارتوروز گردنه 

ببین اتل گردن بزن 

یا حوله گرم که بزار رو شونه ها و گردنت  

و بالشت کوتاه بزار زیر سرت 

اگه خیلی شدیده نمک داغ کن بریز تو یه پارچه بزار رو کردن و شونه هات

به امید فردایی روشن 🌾🕊️

سلام چیز سنگین بلند کردی عزیزم؟

من یبار چیز بلند کردم به شدت گردنم درد گرفت خییییلی رعایت کردم تا بهتر شد اما هنوز که هنوزه بعد پنج شیش سال بازم تا یک کیلو وسیله دستم بگیرم گردنم درد میگیره 

بی قیدم و از کار جهان فارغ مطلق/ کس با من و من هم به کسی کار ندارم

فعلا این وقت شب یک آتل پارچه ایی گرم 

پماد مسکن بمال یا قرص داری استفاده کن.

برای اطمینان یک چکاب و ام آر آی از مهره های گردن  بگیر شاید دیسک یا آرتروز و... گاهی میگرن هم .....

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

نه چیزی بلند نکردم میشه از اعصاب باشه؟ 

نمی‌دونم والا، ولی احتمال داره درد عصبی باشه 

ولی مال من بخاطر بلند کردن وسیله سنگین بود، الآنم هربار درد بگیره گردنم سر درد هم میشم، استامینوفن میخورم بهتر میشم 

دوش آب گرم هم تسکین میده بزار آب داغ از دوش بریزه مستقیم رو گردنتون مثلا پنج دقیقه ده دقیقه، خیلی خوبه ، و حوله داغ هم خوبه 

ان شاالله گردنتون خوبه خوب شه

بی قیدم و از کار جهان فارغ مطلق/ کس با من و من هم به کسی کار ندارم