2777
2789

اسی جان عزیزم 30 سالته سنی نداری 

چرا انقدر زندگی رو برای خودت سخت گرفتی در مرحله اول بعدم دختر دسته گلت

از زندگیت لذت ببر از نوجوانی لذت ببر

کلی کار و چیزای جدید هست که میتونید باهم تجربه کنید تو خوته و برید بیرون و سرگرم بشین 

دنيا دو روزه نذار حسرت هیچی به دلت خودت و دختر گلت بمونه 

خودت باید تغییر رو شروع کنی و از این فاز بیایی بیرون که به سختی دارم زندگی رو میکشم و... 

تو میتونی ی مامان شاد و پر انرژی بشی و کیف کنی مطمئن باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من و شوهرم می‌خواستیم طلاق بگیریم پیش خیلی ها رفتم اما نشد که نشد فقط وقتم رفت و پولم ولی یک دعانویس پیداکردم خداییش حرفه ای بود کارش،از همه جا میرن پیشش، دستش سبکه، برام انجام داد چند روز بعد شوهرم از این رو به اون شد التماس کرد به من که اشتباه کردم و هرکار بخوای میکنم و... من که مشکلم حل شد منم آیدی تلگرام شو می‌زارم اگه کسی خواست بهش پیام بده منتها باید باهاش کنار بیاین کارتونو راه میندازه

@keysheyi

حاج آقا براتی

مدام گریه می‌کنه افکار منفی بی قراری الان که می‌نویسم اشکام بند نمیاد از دار دنیا همین یه نفر رو دار ...

منم مثل خودتم .. دلم میخواد به جای تمام دنیا زار بزنم .. 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …

اگه فرزندتون مشکل استرس و اضطراب داره یه گروه روانشناسی و روانپزشکی خیلی خفن به نام ویان تو تهرا هست خدایی کارشون عالیه تو گوگل برنید گروه روانشناسی و روانشناسی ویان آدرس سایتشون میاد