2789
عنوان

غربالگری جنین

543 بازدید | 35 پست

دوستان این آزمایش و سونو های غربالگری چه فایده ای داره؟

دکتر بهم گفت برو اگر نری بعدش بفهمی نمیتونی سقط کنی...

من بهش گفتم اگر خدایی نکرده نی نیم طوریش هم باشه نگهش میدارم و ازش به خوبی مراقبت میکنم...هرچی خدا بخواد...

گفت اگر اعتقادت اینه نرو این سونو و آزمایش ها...اشکال نداره...

خیلی ها دیدم میرن الکی فقط بهشون استرس وارد میشه میگن بچه فلانه ولی وقتی دنیا میاد بچه سالم سالم...

از لحاظ شرعی هم پرس و جو کردم به صرف این که بچه ناقص الخلقه هست نمیشه سقط کرد و حرامه فقط زمانی که برای مادر خطر جانی داره....

تصمیم گرفتم نرم اینا رو انجام بدم...و فقط همون آزمایش و سونو های معمولی...

فقط همیشه چه قبل از بارداری و چه الان دعا میکنم همه نی نی ها و نی نی خودم سالم و صالح باشن :)

توکل بر خدا😊❤️

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️

انشاالله که سالم و صالح باشه

ولی برو بچه خدایی نکرده نشکل داشته باشه دنیا بیاد علاوه بر مادر خودشم زجر میکشه

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدید بود نبود

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

ولی جدا از همه چی...برو چون تو غربالگری بچه رو بخوبی نشون میدن😍😍😍😍ازش فیلم بگیر بمونه به یادگار

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

عزیزم درسته شما خیلی مادر مهربان و فداکاری هستی

ولی به این فکر کن که بچه هایی که با نقص ژنتیکی به دنیا میان تا آخر عمر زجر میکشن چقدر غصه میخورن وقتی بچه ها و خواهر برادر سالم خودشون رو میبینن.شاید بعضی ازین طفلی ها قدرت حرف زدن نداشته باشن ولی تو دلشون که این چیزا میگذره

بنظرم نباید به این بچه ها ظلم کرد وقتی علم راه پیشگیری گذاشته 

عزیزم دنیا و جهان پیشرفت کرده برای خودمون 

تو زمان قدیم مثلا واکسن نبود.. میدونی چقدر آمار تلفات بر اثر بیماری ها زیاد بود؟ یا بچه هایی بودن ک فلج میشدن یا نابینا؟ 

الان خداروشکر همه سالم اند 

اگر خدایی نکرده یک بچه ی ناسالم بدنیا بیاد اول از همه پدر ومادر عذاب میکشه و بعد خود اون بچه و تا روزی ک زنده س زجر میکشه 

بهتر ماهم از امکاناتی ک برامون فراهم شده استفاده کنیم تا جلوی مشکلات بگیریم 

خدا نکرده کسب بچه معلول داشته باشه بعد پیر شد کی از اون طفل نگهداری کنه؟پدر ک مادرش فوت شدن تکلیفش چ ...

ولی ما اجازه نداریم که سقط کنیم :) اگر این کار انجام بشه گناه قتل هست...

بعدش مگه اون طفل خدا نداره؟

اگر من مادر میتونم از اون طفل مراقبت کنم به واسطه لطف خداست مگرنه مراقبت اصلی خدا هست

این اعتقاد بنده هست

هیچوقت دلم به این کار راضی نمیشه حتی اگر بدونم خدا خلقش کرده من چیکاره ام؟

ان شاءالله سالم باشن همه

انشاالله که سالم و صالح باشه ولی برو بچه خدایی نکرده نشکل داشته باشه دنیا بیاد علاوه بر مادر خودشم ...

ان شاءالله همچنین ولی وقتی بدونم هم از لحاظ شرعی اجازه سقط نیست...از یه شخصی که تو پزشکی هست هم پرسیدم گفتم برفرض هم بدونیم آیا میشه جلوی اون اختلال رو گرفت گفت نه...

دل سپردم به خدا

گفتم اینجا بپرسم ببینم واقعا فایده اش چیه اگر غیر از اینه برم...

ولی جدا از همه چی...برو چون تو غربالگری بچه رو بخوبی نشون میدن😍😍😍😍ازش فیلم بگیر بمونه به یادگار

واقعا؟😍😂اتفاقا میخواستم بدونم کدوم سونو از اینا داره برم😂😂ممنون 

ولی ما اجازه نداریم که سقط کنیم :) اگر این کار انجام بشه گناه قتل هست... بعدش مگه اون طفل خدا نداره ...

خدا میگه

گرایشات نفسانى وقتى از حد اعتدال خارج شوند مى توانند در فهم انسان خدشه ایجاد کنند

❤️🌷

عزیزم درسته شما خیلی مادر مهربان و فداکاری هستی ولی به این فکر کن که بچه هایی که با نقص ژنتیکی به د ...

ولی اگر بدونم هم که اجازه سقط نیست از لحاظ شرعی...قتل هست

بعدش کلی از این بچه ها هستن استعداد های ناب دارن بهتر از افراد معمولی...

خدا خلقشون کرده من چیکاره ام؟ 

ان شاءالله طوری نیست و سالمه

گفتم اینجا بپرسم چه فایده ی دیگه ای داره اگر داره بهش فکر کنم که برم...اگر همینه نیازی نیست برم...

چون اگر خدایی نکرده بدونم هم احساس میکنم اجازه ندارم حق حیات یه فرد دیگه رو که خدا خلق کرده رو بگیرم :)

عزیزم دنیا و جهان پیشرفت کرده برای خودمون  تو زمان قدیم مثلا واکسن نبود.. میدونی چقدر آمار ...

خب این سونو که نمیتونه جلوی اختلال رو بگیره؟

میتونه؟

اگر میتونه برم...

فقط صرف اینکه بدونیم و تازه احتمال خطا داره بعد خدایی نکرده سقط بشه به این دلیل چه فایده؟

احساس نمیکنم اجازه این که حق حیات مخلوق خدا رو بگیرم با میل خودم رو داشته باشم...