2789

پارسال شب یلدا با یه آقایی آشنا شدم که ۵ سال بود جدا شده بود و از این ازدواج یه پسر ۸ ساله داره،خرداد ماه یک دفعه غیبش زد و رفت منم آدم پیگیری نیستم زیاد

اولش فکر کردم چون بهش گفتم بیا ازدواج کنیم ترسیده ،برای همین فقط بهش پیام دادم که اگر نمیخواستی ازدواج کنی جوابمو میدادی بهتر از سکوت بود

بعد از اینستا بلاکم کرد

دیگه من هیچ پیگیری نکردم و از یه اکانت دیگه دیدم که با کت و شلوار و تیپ دامادی عکس گذاشته و بیو عاشقانه گذاشته بود

و دیگه فهمیدم که ازدواج کرده و چیزی نگفتم

مهرماه چند بار پیام داد و منم ازش پرسیدم ازدواج کردی فقط گف آره 

و گفت باید ببینمت و باهات صحبت کنم منم گفتم نه و از لحاظ اخلاقی درست نیست و بلاکش کردم

حالا باز دوستش رو فرستاده جلو که مهدی بخاطر بچش برگشته با شیما همسر سابقش و هیچی بینشون نیس فرصت بده بذار باهات صحبت کنه

از طرفی خیلی دوستش دارم از طرفیم وجدانم میگه کار اشتباهیه 

حالا گفتم اول برام یه آیفون ۱۳ بخر بعد بیا تا صحبت کنیم😁)فک کردم میره ولی میگه میخرم(

حالا بنظرتون اگر گرفت باهاش آشتی کنم؟

اینم بگم که خودم خیلی دوسش دارم و تو این چند ماه هم نتونستم با کسی دوس بشم،حتی کسی که سالها منتظر رابطه باهاش بودم رو دوبار دیدم و دیگه پیگیری نکردم

وقتی یکبار رفت 

برای بار دوم هم می‌ره 

با آدمی باش که وقتی انتخابت کرد پات بایسته 

دیروز به خاطر پسرش رفت فردا هم حتما دوباره می‌ره 

زندگی رو بازیچه دست این و اون نکن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعاآیفونومیخوای یاالکی گفتی؟

انگاری قرارازخرج زن‌وبچش‌بزنه آیفون بخره🤦

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

اون پسر ۸ساله الان هم پدر هم مادر داره لطفا لطفا جوابشو نده

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

اگ میخواستت ک‌نمیرفت🙂

بعدشم بهرحااااال و ب هررررردلیلی اون الان متاهله چرا باید وارد زندگیش بشی؟؟؟؟ وجدان چی میگ؟ بخاطره ی گوشی؟ وارد زندگی ادم متاهل نشو خودتم الکی گول نزن ک زنشو نمیخادو فلان 😒

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

نه بلاکش کن تو چجوری دوسش داری؟ درسته کار دله ولی دلم بالاخره باید منطق داشته باشه زده بلاکت کرده رفته با زن سابقش بعد باز اومده هنوز اونم داره فکر نمیکنی داره بازیت میده و آدم کثیفیه؟

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

دوست دارم نابود شم این چیزا رو نبینم 🤯طرف وقتی طلاق گرفته با علم این که بچش هست طلاق گرفته بعد به خاطر بچش برگشته؟!!مشخصه که نه به هر حال یارو زن داره 

ارزش احترام به زندگی هم جنست اندازه یک  آیفون 

فردا هم میگه قیمتت اندازه همون آیفون فلان باز می‌ره