2777
2789
عنوان

بوکال فت

189 بازدید | 9 پست

سلام دوستان هرکس بوکال فت انجام داده تجربشو اینجا برامون بگه از مزایا و معایب بوکال فت و اینکه موقع جراحی و بعدش دردی داشتن بعداز جراحی پدستشون چروک نشده؟؟؟؟

منم دوس دارمممم اما میگن افتاده میشه براهمین میتزسمم

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر شخصیم 

شاید الان خوب باشه مخصوصا برای کسایی که صورت پر دارن ولی بعداً که یکم سنتون بالا رفت دچار افتادگی میشه بنظرم🙃 

من چندتا عکس دیده بودم کلا پشیمون شدم از فکر کردن بهش 

من که انجام دادم تازه یک روزه هرچی باشه از گونه گزاشتن بهتر آنقدر زشت میشن و سرشون بزرگ میشه به نظر من اگر دوست دارید گونه داشته باشید بهتر زیر گونه خالی کنید خودش نشون بده نه اینکه برید بالای گونه آنقدر پر و زشت کنید