این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود . نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
ولی اصلا به این موضوع فکر نکن که مدرسه مهمه اصلا مهم نیست من خودم اون اولا خیلی ناراحت بودم که تیزهوشان نیستم ولی واقعا اینا بهانه هستن تا نخونی مدرسه هیچ کاری نمیتونه بکنه الان مدرسه ما هیچ چیز اضافه ای نسبت به مدرسه دوستم که عادی نداره
من مدرسه نمونه هستم بله برا یازدهم هم ورودی داره ولی اصلا به این موضوع فکر نکن که مدرسه مهمه ...
دوستم که مدرسه نمونه هست واسه هر کتابشون ی جزوه دادن اصن خدا چون من جزوه هاشو دیدم واقعن بیست بودن مطالبش .
مشاور دارن ،ک هر هفته ی جلسه باهاشون کلاس مشاوره تحصیلی داره معلمای خوبشون و نحوه تدریشونو میاد بهم میگه و اینکه باهاشون تست کار مییشه و کلا جو کلاس ک همشون سگ خونن. اونی ک از من درسش خ بدتر بود الان واقعن هیچی در مقابلش ندارم ک بگمم اعصابم خورده چون خودم اونموقع تلاش نکردم و الان دارم چوبشو میخورم .
تنها آرزوم اینه سال بعد بتونم نمونه درس بخونم چون تا همین حالام چون فامیله ی چسکلاسای رو مخی میزاره ک انگا قبولی دندونه .
دوستم که مدرسه نمونه هست واسه هر کتابشون ی جزوه دادن اصن خدا چون من جزوه هاشو دیدم واقعن بیست بودن م ...
همین جو که میگی همه درس خونن بدی های خودشم داره یکیش اینکه مثلاً وقتی من 19میشم خیلی ها 20میشن بعد توی این مدرسه یه جوری جا افتاده که نمره 19خیلی بده و واقعا من خیلی حال روحیم آسیب دیده الان باز یکم عادت کردم بهتر شدم ولی واقعا بعضی مواقع این جو باعث افسردگی میشه
مورد دیگه اینکه زیاد نگران نباش ورودی داره چون خیلی ها از مدرسه میرن بازم دانش آموز جدید میگیره الان ریاضی دوازدهم تو مدرسه ما 4نفرن میگن سال های گذشته 10نفر بودن