2777
2789

من واقعا نمیتونم تو اجتماع راحت باشم 

حتما باید یکی باهام باشه 

مثلا روم نمیشه تنهایی کافه برممم 

این هفته تولدمه دوستام گفتن تو کافه همو ببینیم 

ولی باورتون میشه من از الان استرس رسیدن و سر میز نشستن رو دارم 🤧

همش میخوام هیچ کس حواسش بهم نباشه 

چیکار کنم یکم بهتر شم😭

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝

والا من هنوز نتونستم باهاش کنار بیام

من همونیم که وقتی یخم باز شه . . .                                                                                                                تا تیر تو زانوم نزنن به حالت عادی برنمیگردم😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من هنوز نتونستم باهاش کنار بیام

خیلی بده😭

کاشفان کوچه های بن بستیم ،، حرف های خسته ای داریم،،این بارپیامبری بفرست که تنها گوش کند. ....... آهای خانومی که میخونی این متن رو ، تو مجبور نیستی ناراحتیت رو سر آدمای سایت خالی کنی ، سعی کن حس خوب منتقل کنی و تو سایت جای تخلیه عصبانیت نیست 🤝
با اینک میترسیدم خجالت می‌کشیدم و.... رفتم تو جمع 

من برام سخته 

یعنی خجالت میکشم و روم نمیشه اصلا

منم این مشکلو دارم

و همش به خاطر اعتماد به نفس پایینمه که اینجوری شدم😔

دختری به رنگ سبز💚 از جنس برف❄️ با روان آبی🩵میخندید وَ در نگاهش غَمی میرقصید.تا میایم بفهمیم چ مرگمون شده‌‌‌  یه مرگ دیگمون میشه:) دنبال زخمی تازه می گشت،تا دردش را از یاد ببرد:)درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!  چقدر زیبایند آنان که از ریشه خوبند🍃پس از تحمل آن همه درد کسی که به مقصد میرسد دیگر همانی نیست که به راه افتاده بود در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱گاهی امید، تنها دارایی یک انسان است.. درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است  ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :) من اعتراض دارم به رنگ سرخ که سوزاننده است، به آبی که سرده، به زرد که رنگ جداییه، به هر رنگی که رنگ روح زندگی توش نیست، رنگ روح زندگی سبزه...فقط سبز!
خیلی سخته خیلی زیاد متاسفانه درمان اصلیش اینجوریه که باید همش بری با ترست مواجه شی و دقیقن همون کار ...

واقعا داره اذیتم میکنه 

هرچی میگذره هم بدتر میشه در حدی که اصلا نمیخوام از خونه برم بیرون 

واسه  یه باشگاه بزور با التماس دوستم رو بردم ثبت نام کنم 

تنهایی اصلا دست و پا چلفتی میشم🥺

خودموزدم به پرویی منی که اروم بودم الان قشنگ حرف میزنم هرچندبازم استرس میگیرم.....

مثلاامروزاستخدامی رفتم گفت نوع رفتاروحرف زدنتو به بقیه ترجیح میدم بیابرای کار.....

بادکتربامهندس باگدا همه  وقتی تنهابودم خودمومجبوربه حرف زدن میکردم شده یه سوال تاراه افتادم

من برام سخته  یعنی خجالت میکشم و روم نمیشه اصلا

با همین حس خجالتت برو 

بزار صدات بلرزه ولی ادامه بده و سعی کن هر دفعه کمتر از دفعه قبل باش 

همه تاکید میکنم همه آدما استرس و خجالت و.... داشتن ولی با این حال جا نزدن

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
کنار نیومد همه رو کنار گذاشتم الان تو تنهایی با فقط خانواده م زندگی میکنم

🥺💔